Blockchain HaberleriManşetSon Dakika

Göçmenlerin Hayatını Kolaylaştırmak için Blockchain Devrede!

Sponsorlu İçerik

Uluslararası Göç Örgütü (IOM), Hong Kong‘daki göçmenlerin haklarını güvenceye almak ve işe alım ajansları tarafından sömürülmelerini önlemek için Blockchain hizmet sağlayıcısı Diginex ile güçlerini birleştirdi.

Hong Kong, 390.000 göçmen işçiye ev sahipliği yapmakta. Her zaman Asya ve çevresindeki denizaşırı işçiler için elverişli bir destinasyon haline gelmeye devam ediyor. 18 Aralık 2019 tarihli Twitter gönderisinde, Diginex bu Asya bölgesi hakkında bazı şaşırtıcı gerçekleri ortaya koydu.

Göçmenlerin hayatlarını biraz daha kolaylaştırmak, aşırı yüklenme ve haksız sözleşme anlaşmalarıyla ilgili işçilerin yükünü hafifletmek amacıyla, BM destekli işletme IOM ve Diginex, Blockchain tabanlı uygulama başlatmak için ortaklıklarını resmen ilan ettiler. IRIS-SAFER adı verilen uygulamayla, göçmen işçilere uygulanan yasa dışı suçlamalarla ve haksızlıklarla mücadele edilecek.

Araç ayrıca, göçmen işçinin ülkeye gelmesiyle göçmenden daha fazla işveren lehine çalışan sözleşmeyi imzalamaya zorlanıyor. Yeni uygulama, ortak sınırsız sözleşme takas uygulamasına da değinecek.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu