Blockchain HaberleriManşet

Huobi, DeFi’yi Hedefliyor

Sponsorlu İçerik

Önde gelen kripto para borsalarından olan Huobi, Cumartesi günü tescilli Blockchain‘inin halka açık test ağının lansmanını duyurdu.

Nevos ile ortaklaşa geliştirilen Blockchain, finansal kuruluşların kendi Blockchain‘leri de dahil olmak üzere bu tür hizmetleri ve uygulamaları dağıtmaları için bir çerçeve sağlayarak, merkezi olmayan finans (DeFi), dijital varlıklar, ödemeler, kimlik doğrulama, borç verme hizmetleri ve merkezi olmayan borsa hizmetleri sunmak için kullanacak.

Gelişme hakkında yorum yapan Huobi Group küresel ticaret başkan yardımcısı Ciara Sun:

“DeFi, Blockchain teknolojisinin en umut verici uygulamalarından biri haline geldi, ancak geleceği için düzenleyicilerin işletme standartları oluşturmak için birlikte çalışmasını gerektiriyor. Huobi Chain ile, DeFi’nin yaygın olarak benimsenmesi için kritik öneme sahip olan sektör çapında işbirliğini kolaylaştıran merkezi olmayan bir çerçeve sunmak istiyoruz.”

Kamu Blockchain beta sürümü, iki şirket arasındaki ortaklığın başlamasından itibaren 7 ay içinde piyasaya sürüldü. Huobi Chain olarak adlandırılan Blockchain, proof-of-stake (DPoS) konsensüs algoritmasının bir çeşidine dayanan esnek bir yönetim modeli sunuyor.

Buna ek olarak, ağında doğrulanabilir merkezi olmayan dijital kimlikler sağlamak için Huobi Chain, merkezi olmayan bir tanımlayıcı (DID) sistemi kullanıyor ve sınır ötesi uyum ve düzenlemeyi ölçekte daha kolay erişilebilir hale getiriyor.

Finansal piyasa için gereken şeffaflığı ve esnekliği korumak için, Blockchain, özelleştirilebilir DeFi hizmet protokolü ile açık kaynaklı tutulmuştur.

Huobi ve Nevos, DeFi ekosistemine girmeyi düşünen bankaları ve finans kurumlarını hedefliyor.

Yaygın olarak kullanılan dijital varlık borsalarından birini işletmesi ile tanınan Huobi, kripto aracılık gibi hizmetler vererek sektördeki işini genişletiyor.

Ciara Sun:

“Finansal hizmetleri daha şeffaf, kapsayıcı ve verimli hale getirecek altyapıyı sağlayarak, servetin herkes için erişilebilir olduğu daha adil bir ekonomi yaratmaya yardımcı olmak istiyoruz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu