Blockchain HaberleriManşet

IBM, COVID yardım tedarikçileri için Blockchain ağı başlattı

Sponsorlu İçerik

Yeni coronavirüs (COVID-19) pandemisinin ardından iyileşme çabalarına yardımcı olmak amacıyla IBM, Rapid Supplier Connect Blockchain ağını başlattı.

IBM Rapid Supplier Connect, özellikle gittikçe daha fazla üretici, iyileşme sırasında kıtlıkların üstesinden gelmeye yardımcı olmak için temel malzemeleri yaratmaya yöneldikçe, alıcıları ve tıbbi ekipman ve malzeme tedarikçilerini bir araya getirmek için inşa edildi.

Blockchain tabanlı ağ, yeni tedarikçileri inceleme ve işe alma sürecini hızlandırmaya yardımcı olmak için tasarlandı, ayrıca fazla stokları izleyebilir ve en iyi nerede kullanılabileceğini belirlemeye yardımcı olabilir. IBM, ABD ve Kanada‘daki şirketler için 31 Ağustos tarihine kadar Rapid Supplier Connect‘e ücretsiz erişim sunuyor.

800’den fazla hastane ve bakım merkezi ile New York’un en büyük sağlık sistemi olan Northwell Health bu girişime katılırken, Dünya Çapında Tedarik Zinciri Federasyonu Kuzey Amerika’dan 200’den fazla tedarikçi getiriyor.

IBM, büyük ve küçük şirketler için kurumsal hizmetler sunan ve Linux Vakfı’ndan açık kaynaklı Hyperledger Fabric Blockchain‘ini destekliyor ve Blockchain teknolojisine uzun zamandır yatırım yapıyor.

IBM‘in tedarik zinciri programı Food Trust, şirketlerin üretim, et ve diğer gıda ürünlerinin çiftlikten müşteriye olan rotasını izlemesine izin verdiği için en önemli Blockchain girişimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Wal-MartDole Food CompanyNestle ve Albertsons gibi şirketler, IBM Food Trust Blockchain girişimine 170’den fazla katılımcı arasında yer alıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu