Blockchain HaberleriManşet

Infosys, Blockchain Destekli Yeni Uygulamalarını Duyurdu

Sponsorlu İçerik

Hindistan, Blockchain teknolojisini benimsemeye devam ediyor ve birçok teknoloji tabanlı şirket, merkezi olmayan ve dağıtılmış dijital defter için kullanım alanları yaratıyor. Hindistan’ın önde gelen teknoloji hizmetleri ve danışmanlık firmalarından biri olan Infosys, hükümet hizmetleri, sigorta ve tedarik zinciri yönetimi alanları için 3 adet Blockchain destekli dağıtılmış uygulama başlatıldığını duyurdu.

Şirket, bu 3 uygulamayı, hızlı dağıtım, farklı sistemler arasında birlikte çalışabilirlik, IoT ve analiz gibi teknolojilerle donatılmış diğer kullanımlarla birlikte hızlı bir şekilde devreye alınmasını sağlayacak iş ağları olarak tanımladı. Infosys, zamanı etkili bir şekilde yönetmek ve mümkün olduğu kadar çok risk almaktan kaçınmak için Blockchain teknolojisini kullanan diğer Hintli şirketlere katılıyor.

Son zamanlarda, Hindistan’daki Tata Danışmanlık Hizmetleri (TCS), Blockchain geliştirme işi Quart DevKit‘in işletmeler için hazır olacağını açıkladı. Bu şirketler Hyperledger Fabric, Ethereum veya R3 Corda gibi platformlarda Blockchain uygulamalarını kurabilir ve dağıtabilirler.

Infosys, Blockchain kullanacak ve sektöre özel ihtiyaçları karşılamak üzere özelleştirilebilecek ticari yatırımlar için öngörülen bir yatırım getirisi (ROI) analizi ile donatılacak.

Duyuruya göre, tedarik zinciri dağıtılmış uygulaması, çeşitli gelen/giden lojistik ve dağıtım faaliyetlerine çözümler sunmak için Blockchain platformunu kullanıyor. Ayrıca, hükümet hizmetleri ve farklı hükümet kuruluşlarının, vatandaşların isteklerini tek bir yerden karşılamak için bölümler arası etkileşim kurmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu