Blockchain HaberleriManşet

Japonya, Blockchain endüstrisinde büyümeye devam ediyor

Sponsorlu İçerik

Japonya, 2020 yılında ekonomik mücadelelere ve devam eden küresel salgına rağmen Blockchain endüstrisinde önemli bir büyüme yaşadı.

Ülkenin en büyük dijital para şirketlerinden birinin yeni raporuna göre, Blockchain sektörü 2019’dan bu yana %30’un üzerinde büyüdü. Yıllardır Japonya, Blockchain endüstrisinde büyümeye tanıklık ediyor. Endüstri için düzenleyici bir çerçeve oluşturan ve uygulayan birkaç ülkeden biri. Blockchain dostu yaklaşımı, endüstrinin hızlı büyümesine yol açtı. Monex Kripto Bankası’nın raporuna göre, Japonya’nın Blockchain endüstrisi geçen yıldan bu yana %30’un üzerinde büyüme kaydetti.

Japonya’da 430 Blockchain şirketi var

Monex Kripto Bankası’nın raporu, bu yıl Mayıs ayı itibariyle ülkede geçen yıl Temmuz ayında bildirilen 329 şirketten %30.7’lik bir artışla 430 Blockchain şirketi olduğunu ortaya koydu. Bununla birlikte, bu şirketlerin %64’ü öncelikle Blockchain teknolojisine odaklanmakta. Raporda, bunlardan 193 şirket büyük şirketler olarak etiketlendiğinden, Blockchain teknolojisinin startup’larla sınırlı olmadığını ortaya koydu. Bunların yarıdan fazlası öncelikle Blockchain teknolojisine odaklanıyor.

Japonya’da halka açık 31 şirket Blockchain teknolojisini kullanıyor. Rapor, mevcut Blockchain ürünlerinde, 422 aktif ürünün %19’unu oluşturan finansın en yüksek paya sahip olduğunu belirtti.

Blockchain teknolojisi dünyanın birçok alanında kullanılıyor

Blockchain teknolojisi şu anda dünyadaki birçok alanda başarıyla kullanılmakta. Dijital dağıtılmış defter, birçok durumda evrak ve aracı kullanımını ortadan kaldırıyor. Teknoloji, lojistik, sağlık hizmetleri ve diğer birçok sektörde kullanılıyor. Dünyanın dört bir yanındaki düzenleyiciler, işletmeleri daha şeffaf hale getirdiği için günümüz dünyasında teknolojiyi ve potansiyel kullanımını benimsemeye başladılar.

Blockchain haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/blockchain sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu