Blockchain HaberleriManşet

Japonya’da Blockchain Etkinliği Ertelendi!

Sponsorlu İçerik

Japonya‘nın Tokyo şehrinde yapılacak olan Blockchain etkinliği, devam etmekte olan coronavirüs salgını nedeniyle daha sonraki bir tarihe yeniden planlandı.

22-23 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan TEAMZ Blockchain Zirvesi, coronavirüs salgını nedeniyle ertelendi. Blockchain etkinliği şimdi 28 Eylül‘de gerçekleşecek. TEAMZ Blockchain Zirvesi, Japonya’da yeni başlayanlara yardımcı olan en etkili Blockchain etkinliklerinden biri.

Coronavirüs Ekonomiyi Parçalamaya Devam Ediyor

Şimdiye kadar, dünyada 198.000’den fazla insan coronavirüs taşıyor ve yaklaşık 8.000 kişi öldü. Amerika Birleşik Devletleri kısa süre önce ekonomiyi canlandırmak için 1 Trilyon $’lık teşvik planı açıkladı. Hükümetler çeşitli teşvik planlarını açıklarken, tüm dünyadaki finansal piyasalar çöktü. Coronavirüs yavaşlamıyor ve ekonomiyi etkilemeye devam ediyor.

Tanınmış Endüstri Liderleri Blockchain Etkinliğine Katılacaklar

Bitcoin.com Yönetim Kurulu Başkanı Roger Ver, DFJ Draper Associates Kurucusu Tim Draper ve Primitive Ventures Kurucu Ortağı Dovey Wan, bu ay zirveye katılması gereken kripto para sektöründen tanınmış isimlerden bazıları. Ancak Teamz’e göre mekan ve konuşmacılar değişmeyecek. Bu Japonya’nın en büyük Blockchain etkinliği olarak kabul ediliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu