Blockchain HaberleriManşetSon Dakika

Kuantum Bilgisayarları Blockchain İçin Sorun Mu?

Sponsorlu İçerik

Technavio Global, Blockchain raporunu yayınlandı. Technavio analistleri, kripto para dünyasının her zaman tartıştığı ve korktuğu bir konuyu araştırdılar.

Araştırması raporunda, kuantum hesaplamasındaki artışın Blockchain alanını nasıl etkileyeceğini ayrıntılı olarak belirtiliyor. Blockchain‘in kuantum bilgisayarının doğduğu gün olumsuz etkileneceği yönündeki popüler varsayımın aksine, rapor böyle bir gelişmenin kripto para endüstrisine, özellikle perakende sektörüne fayda sağlayacağını söylüyor.

Kripto para endüstrisinin yanı sıra, Blockchain, finans, halk sağlığı, sigorta, savunma ve daha birçok sektöre dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde benimsenecek. Technavio Global’ın Blockchain raporuna göre, kuantum sıçraması sonuçta endüstrinin hizmet olarak ilerlemesine neden olacak.

Blockchain tabanlı teknolojiler artış görecek. Çünkü bu alan diğer birçok sektörü etkilemeye devam ediyor. Öne çıkan ilgi alanı, geliştiriciler için bir altın madeni olacağından emin olan veri kimliği yönetimidir. Burada, Blockchain veri sahtekarlığı kaygıları ve kimlik hırsızlıkları gibi önemli hususları, özellikle de perakende alanındakileri çözmek için kesin bir amaca hizmet edecektir.

Technavio Global’ın Blockchain raporu, Kuzey Amerika bölgesinin, hali hazırda ilgili altyapıya sahip olması nedeniyle, Blockchain’in benimsenmesinde bu tür bir hamleden en fazla yararlanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtiyor. Güney Amerika ve Avrupa sırada olacak. Rapor açıkça, Blockchain kullanımının ve hakimiyetinin önümüzdeki 5 yıl içinde kesinlikle bir meteorik artış göreceğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu