Blockchain HaberleriManşet

Rusya Blockchain’i 5 teknolojik öncelik arasında gösterdi

Sponsorlu İçerik

Bugünkü Federasyon Konseyine hitaben, Birinci Başbakan Yardımcısı, geliştirilmesi Rusya için en önemli öncelikler olacak beş teknolojiyi seçti. Bunlar; kuantum ve genetik teknolojiler, yapay zeka, alternatif enerji kaynakları ve Blockchain.

Rus hükümeti, oylama sürecinde Blockchain teknolojisini uyguladıktan sonra daha fazla teknolojik gelişme için çalışmalara yeşil ışık yaktı. Birinci Başbakan Yardımcısı Andrei Belousov, bugün Rusya parlamentosunun üst meclisine hitaben yaptığı konuşmada, Blockchain’i hükümetin destekleyeceği teknolojilerden biri olarak adlandırdı.

Hükümet, devlet ile büyük teknoloji şirketleri arasındaki kamu-özel işbirliği planlıyor. Belousov, özel-kamu ortaklıklarının özel sermaye için daha cazip hale gelmesini ve risk sermayesi yatırım düzenlemelerinde reform yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Rusya’da kripto paralanın durumu

Bu duyuru, kripto para birimlerinin geleceğinin Rusya’da belirsiz olduğu bir zamanda geliyor. Önümüzdeki yıl Ocak ayında yürürlüğe girecek olan yeni federal yasalar çerçevesinde, birçok kripto para web sitesi hükümetin incelemesine tabi tutulacak.

Blockchain haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/blockchain sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu