Blockchain HaberleriManşetSon Dakika

Stratis, Yeni Ortaklığını Duyurdu!

Sponsorlu İçerik

Kurumsal bir Blockchain teknoloji şirketi olan Stratis, bugün BT danışmanlık hizmetleri ve teknoloji çözümleri sağlayıcısı olan Triad ile işletmelere ve kuruluşlara Blockchain tabanlı çözümler sunmak için ortaklık yaptı.

Ortaklık kapsamında Stratis, Triad’ın müşterilerinin ticari sorunlarını çözmek için Blockchain’in en iyi nerede kullanılabileceğini belirlemeye yardımcı olacak. İki şirket daha sonra, işletmelerin operasyonel süreçleri iyileştirmesine, güvenliği artırmasına ve maliyetleri azaltmasına yardımcı olmak için Blockchain uygulamaları geliştirmek, dağıtmak ve pazarlamak için beraber çalışacaklar.

İki şirket arasındaki ilk proje, Blockchain tabanlı bir parsel izleme uygulamasının geliştirilmesi olacak. Triad tarafından tasarlanan mevcut bir parsel izleme Blockchain uygulaması, Stratis Akıllı Sözleşmeleri (Smart Contract) kullanılarak Stratis platformuna taşınması kararı verildi.

Akıllı sözleşmeler uygulayarak işletmeler, aracılara ihtiyaç duymadan taraflar arasındaki anlaşmaların doğrulanmasını ve yürütülmesini otomatik olarak yapabilecekler.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, InstagramFacebookTwitter sosyal medya hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu