Nedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Justin Sun Sonunda Öğlen Yemeğini Yedi

Sponsorlu İçerik

Tron CEO’su Justin Sun nihayet büyük bir yatırımcı ile öğle yemeği yedi, ancak Warren Buffet değil.

Tron Vakfı’nın başkanı Justin Sun, efsanevi yatırımcı, girişimci ve Apple‘ın kurucu ortağı Steve Wozniak ile birlikte öğle yemeği yediğini tweetledi.

Steve Wozniak, iki gün önce bu öğle yemeğiyle ilgili haberi yaymaya başladı. Öğle yemeği, ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Cupertino restorantta gerçekleşti. Girişimci, hiç gerçekleşmeyen Warren Buffet ile yaptığı ünlü öğle yemeği hakkında kesinlikle çok şey duysa da, tweet’de Sun ile yemeğin ona hiçbir şeye mal olmadığını belirtti (belki de fatura dışında).

Justin Sun, Twitter gönderisinde efsanevi Woz ile tanışmaktan onur duyduğunu ve girişimciyle ortaklık kurmayı dört gözle beklediğini belirtti.

Hiç gerçekleşmeyen Warren Buffett yemeği

Geçen yıl, tanıtımlarıyla durdurulamayan Justin Sun, küresel yatırımcı Warren Buffett ile öğle yemeği yeme fırsatı için 4 Milyon$ ‘ın üzerinde ödeme yaptı ve sonunda bir yardım müzayedesinde kazandı.

Bununla birlikte, öğle yemeği ilk olarak, çoğu sahte olduğu düşünülen Sun’ın ani hastalığı (böbrek taşları) nedeniyle ertelendi. Tron temsilcileri daha sonra etkinliğin yeniden planlandığını belirtti. Ama öğle yemeği bir türlü gerçekleşmedi.

Tron topluluğundaki birçok kişi, Justin Sun’ın Warren Buffett ile buluşmasını yerine getiremediği için tepki gösterdi. Yatırımcının bir Bitcoin şüphecisi olduğu biliniyor. Sun, bu öğle yemeğini düzenleyerek, Buffet’in düşüncelerini değiştireceğini umuyordu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu