Bitcoin Haberleri

Micheal Saylor, MicroStrategy CEO’luğunu bıraktı

Sponsorlu İçerik

Yazılım firması devi MicroStrategy CEO’su Micheal Saylor, CEO’luk görevinden ayrılarak yönetim kurulu başkanı olarak faaliyetlerine devam edeceğini bildirdi.

Bitcoin maksimalisti Micheal Saylor, MicroStratgy CEO’su olarak devam ettirdiği görevinden ayrılacağını ve bugün açıklanan kazanç raporuna göre icra başkanı olarak yeni bir göreve başlayacağını duyurdu. Yönetimi altında 129.699 Bitcoin’den daha fazlasına sahip olan firma, 2021 yılındaki ikinci çeyrek geliri 125,4 milyon dolarken, bu yılın ikinci çeyreğinde açıklanan rakamların 122.1 milyon dolar olduğu kaydedildi.

Michael Saylor’un firması kısa süre önce ortalama 20.817 dolar fiyatla yaklaşık 10 milyon dolar değerinde ek 480 bitcoin satın aldı.

İcra başkanı olarak yeni rolünden bahseden Saylor, “bitcoin satın alma stratejimize ve ilgili bitcoin savunuculuğu girişimlerine daha fazla odaklanabilecekken, Phong genel kurumsal operasyonları yönetmek için CEO olarak yetkilendirilecek” dedi. 

Şirketin yeni CEO’su Phong Le olacak

MicroStrategy’nin boşta kalan CEO’luk koltuğunu şirketin başkanı Phong Le‘nin dolduracağı kaydedildi.

3 Mayıs’taki son kazanç raporunda firma, Silvergate ile yaptığı bitcoin destekli kredi anlaşmasına atıfta bulunarak, ipoteksiz MacroStrategy bitcoin’lerinde gelecekteki getiri yaratma fırsatlarını muhafazakar bir şekilde keşfedebileceğini söyledi. 

Şirketin hisseleri haberin yazıldığı saatte %2,86 oranında düşüş yaşadı.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu