Nedir? Nasıl? Neden?

Çin Kripto Para Borsası İflastan Sonra Yeniden Açılıyor!

Sponsorlu İçerik

Çin kripto para borsası FCoin ve vadeli işlem ticaret platformu, bu ayın başlarında iflas ilan ettikten sonra yeniden başlayacağını duyurdu. Konunun sorumlusu toplum temsilcilerinden oluşan geçici bir komite, kullanıcıların mal varlıklarını alacaklının haklarına veya özkaynağa dönüştürecek.

FCoin Yeniden Açılacağını Duyurdu

Çin kripto para borsası FCoin iflasıyla ilgili haberleri takiben, hem spot hem de vadeli işlem borsalarını yeniden başlatacağını açıkladı.

Şirket, duyuruda, çeşitli topluluk temsilcilerinden ve Sosyal Konseyinin mevcut üyelerinden oluşan bir geçici komitenin kurulduğunu söyledi. “Yeniden Etkinleştirme Çalışma Grubu” FCoin spot değişimi ve FMex kripto para türevleri değişimi üzerindeki işlemleri yeniden başlatmaya odaklanacak.

FCoin, mevcut ekibin şu anda her iki borsayı da mümkün olan en kısa sürede çalışır hale getirebilecek en uygun teknik çözümü aradığını belirtti. Web siteleri hazır hale geldiğinde, tüm yönetim yeni kurulan geçiş komitesine devredilecek.

FCoin‘in ikinci adımı, kullanıcıların varlıklarını alacaklı haklarına veya şirket özkaynaklarına dönüştürmelerine olanak sağlayacak bir “dönüşüm planı” hazırlamak. Tüm süreç hem halka hem de FCoin topluluğuna açık olacak. Ancak, şirket duyurusunda bu süreçle ilgili daha fazla bilgiye yer vermedi.

Şirketin yeniden başlama planı, iflas ilan etmesinden yalnızca iki haftadan daha kısa bir süre sonra gerçekti.

FCoin Neden İflas Etti

FCoin‘in kurucusu ve Huobi‘nin eski CTO‘su olan Zhan Jian, şirketin mali zorluklardan dolayı 7.000 ile 13.000 BTC arasında kullanıcı çekimlerini işleme koyamadığını açıklamıştı.

İflas Haberini aktardığımız içeriğe ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu