Nedir? Nasıl? Neden?

Kraken Borsası, Silvergate Ağına Katıldı

Sponsorlu İçerik

Kraken borsası Silvergage Ağı’na üye olduğunu açıkladı. SEN, Silvergate bankası tarafından oluşturulan, Kraken hesap sahipleri arasında daha hızlı fon transferi için oluşturulmuş  ödeme platformudur.

Silvergate bankası, kripto para birimleriyle ilgili hızlı hizmetleri sağlayarak en güvenilir ağ geçitlerinden biri olmaya kendini adamıştır. Banka, bir Kraken hesabına para yatırmak için 7 gün 24 saat hizmet sunar, çünkü kripto alanı içerisinde gecikmeler çok önemlidir.

Banka ortaklığı, doğrulanmış müşteriler için sıfır ücretli USD mevduat sunar.

SEN servisini kullanmak, Kraken tarafından onaya tabidir ve otomatik değildir. Kraken borsası, kripto işlemlerine hem Avrupa hem de uluslararası  ev sahipliği yaptı. Piyasa operatörü, AB’nin önde gelen fiat taşıyıcıları arasındadır.

Kraken ayrıca BTC vadeli işlem piyasalarından bir parça almaya çalışıyor. Etkinliği nispeten düşük, ancak Kraken en yüksek türev piyasalar arasında yer alıyor.

Kraken, daha aktif bir türev piyasası sunma eğilimine katılarak yeni bir Android uygulaması aracılığıyla vadeli işlem platformunu sunuyor.

Bazı piyasa işletmecileri ortak bulmakta zorlandıkları için bankacılığa erişim, borsalar için çok önemlidir. En büyük bankalardan bazıları kripto işlemlerinden vazgeçerken, daha küçük bankalar bu boşluğu almaya çalıştı. Kraken, fiat mevduat ile hala bir avantaj sunuyor. Doğrudan bir fiat bağlantısıyla borsadaki en aktif BTC / USD ve BTC / EUR çiftlerine sahip olduğu için Kraken, arbitraj için de kullanılıyor. Fiyat farklılıkları aynı zamanda fiyat farkına bağlı olarak borsada önemli akışlara yol açmaktadır.

Hızlı para gönderme seçeneği, Kraken’in ABD merkezli ticaret ilgisi için önemli bir adım taşı olabileceği anlamına da geliyor. Kraken ayrıca madenciler için tercih edilen borsalardan biridir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu