Nedir? Nasıl? Neden?

Musk, SEC’e Twitter anlaşmasını fesheden ikinci bir ek mektup yolladı

Sponsorlu İçerik

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sosyal medya platformu Twitter’ın satın alma anlaşmasını feshettiği ikinci mektubu yolladı.

Sosyal medya devi Twitter ve Tesla CEO’su Elon Musk arasındaki çekişmeli satın alma işleminde yeni bir gelişme yaşandı. ABD medyasından Coindesk’in bildirdiği üzere, Musk, SEC’e satın alma anlaşmasını iptal ettiği ikinci bir mektup daha yolladı.

Geçtiğimiz günlerde Musk, Twitter kurucu ortağı Jack Dorsey’i de Twitter mücadelesine dahil ederek, avukatları aracılığı ile Dorsey’den Twitter’ın sahte hesaplarıyla ilgili belgeleri paylaşmasını talep etti. Bunu haberimizde veriştik.

Hatırlanacağı üzere Elon Musk, sosyal medya devi tarafından sağlanan bilgilerin yanlış ve yanıltıcı olduğunu öne sürerek Temmuz ayında zaten bir mektup göndermişti. Dosyaya göre Musk, 8 Temmuz’daki Fesih Bildiriminin herhangi bir nedenle geçersiz olduğunun belirlenmesi durumunda bu ek fesih bildirimini gönderdi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu