ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Türk kripto para borsası Vebitcoin de işlemleri durdurdu

Sponsorlu İçerik

Türk kripto para borsası Vebitcoin işlemleri durduğunu açıkladı.

Thodex borsası ile gün be gün olaylar gelişirken yatırımcılarda da tedirgin bekleyişler devam ediyor. Henüz sıcaklığını koruyan olayın ardından akşam saatlerinde Vebitcoin, yaptığı açıklama ile kripto para yatırımcılarını bir kez daha şok etti.

İnternet sitesinden işlemlerini durdurduğunu açıklayan bir bildiri yayınlayan Vebitcoin, kripto para yatırımcılarının tedirginliklerini arttırdı.

Dün twitter hesabı üzerinden bir duyuru yapan firma, işlemlerde oluşan yoğunluk nedeniyle çekim işlemlerinin geciktiğini bildirmişti.

Vebitcoin, yayınladığı en son bildirinin üzerinden 24 saat bile geçmeden, bu defa işlemleri durdurup kullanıcıları için web sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınladı. Yaptığı duyuruda kripto para piyasasındaki yoğunluğun finansal alanda kendilerini çok zorlu bir sürece sürüklediğini belirten firma, bu sebeple işlemleri durduklarını açıkladı.

Borsanın sitesinden yapılan tam açıklama ise şu şekilde:

Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız.

Kripto paralar ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Nedir? – Kripto Para Habeleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu