ManşetNedir? Nasıl? Neden?

YouTube, Popüler Kripto Para Kanalını Sildi!

Sponsorlu İçerik

YouTube, kripto paralarla ilgili içerik üreten hesapları kısıtlamaya ve silmeye devam ediyor. En son olarak, popüler video içerik paylaşım platformu, toplumun en popüler Bitcoin analistlerinden ve vokal üyelerinden Tone Vays‘ın hesabını sildi.

En büyük video içerik paylaşım platformu YouTube, kripto para kanalları üzerindeki baskıları sürdürüyor. Bu kez, en popüler analistlerden biri ve kripto para topluluğunun tanınmış bir üyesi olan Tone Vays kötü haberi aldı.

Popüler kripto para analisti, kanalının YouTube tarafından yasaklandığını ve bu sabah yüklediği bir videonun “zararlı ve tehlikeli” olduğu için kaldırıldığını açıkladı. Ancak bundan kısa bir süre sonra Vays, kanalının tamamen kaldırıldığını söyledi.

Analist, YouTube’un ekibi tarafından kapsamlı bir incelemenin gerçekleştirildiğine inanmadığı yönündeki endişelerini dile getirdi. Kanalının ilk uyarıdan bir saat sonra ve itirazından 30 dakika sonra kaldırıldığını belirtti.

Vays, YouTube’un eylemlerinden etkilenen tek kişi değil. Kripto para alanındaki kanalları da etkileyen diğer popüler isimler arasında Chris Dunn TV, The Moon, Crypto Zombie, Tech on Ivan ve Nugget’s News yer alıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu