ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

YouTube’ın Kripto Paralara Blokesi Devam Mı Ediyor?

Sponsorlu İçerik

YouTube, kripto para ile ilgili videoları yayından kaldırması 2019’un son günlerinde gündemde olan bir konuydu, fakat görülüyor ki etkisi ve konuşulması bir süre devam edecek gibi. Kripto para üzerine içerik üreten bir YouTuber, son yayınlanan canlı videosunda yeni içerik yükleyemediğini aktardı.

YouTube Tasfiyesi Gerçekten Bitmedi mi?

2019’un yılının son döneminde YouTube, kripto para yatırımcılarının en çok konuşulan konusu oldu. Google‘ın sahip olduğu içerik paylaşım platformu, kripto para birimleriyle alakalı videoları kaldırıp, herhangi bir ilişkisi olan hesapları silmeye başladı.

Bu durumdan etkilenenlerin sayısı hızla arttı, ancak sorunun birkaç gün içinde çözüldü. Dahası, YouTube, büyük bir yanlış anlama olduğunu ve videoların geri yüklendiğini bildirdi.

Ancak, anlaşılıyor ki sistem normale dönmedi. Bir başka popüler kripto para YouTuber‘ı olan DAVINCIJ15, son canlı yayınında yeni bir bloke aldığını söyledi. Platform adına bir hata olduğunu düşünmesine rağmen, herhangi bir video yükleyemediğini belirtti.

Davincij15’a twitter da destek büyüyor.


Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu