Nedir? Nasıl? Neden?

Ripple CEO’su Garlinghause, piyasa düşüşünü değerlendirdi

Sponsorlu İçerik

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Ripple şirketi arasındaki yasal mücadele devam ederken şirket CEO’su Brad Garlinghause, kripto para piyasalarında yaşanan büyük düşüşü değerlendirdi. Ünlü CEO konu hakkında yaptığı açıklamada, bu günlerin geride kalacağını belirtti.

Ripple CEO’su Brad Garlinghause, kripto para piyasası düşüşü günlerinde umut vaat eden isimlerden biri oldu. Ripple CEO’su Twitter hesabı üzerinden gündemi değerlendirerek geçmişte böyle dönemlerin olduğunu ve hepsinin geride kaldığını söyledi.

Garlinghause, “Hiçbir zaman kolay olmadı ama uzun döneme odaklanmalıyız. Yavaş ama kararlı giden yarışı kazanır” yorumunu yaptı.

Bu dönemler için Ripple’ın sürekli olarak problem çözme ürünleri geliştirdiğini belirten Ripple CEO’su, şöyle konuştu:

“Kripto gibi yetenekli bir alanda hiç beklenmeyen böyle zamanları gördüyseniz, bu dönemlerin geçeceğini bilmeniz gerekir.”

“Bu dönemleri atlattık”

“Bu hiç kolay olmadı, ancak Ripple’ın bu tür döngüsel ayı mevsimlerinde hayatta kalmasının birkaç önemli nedeni var. Öncelikle bizim; Dotcom balonu, 2008 mali krizi ve 2018 kripto kışı gibi mevsimleri atlatan deneyimli bir yönetici grubumuz var. Ayrıca Ripple her zaman uzun vadeye odaklanan bir firma ve biz firmalara gerçekten katkı sağlayan ve spekülasyon değil çözüm sunan ürünler üretiyoruz. Bu ürünler sorunları çözer, sorunun çözümünü aramazlar. Örnek olarak, ODL hacmimiz, çeyrek sonundan 3 hafta önce beklenen hedefimizi aştı ve ikinci çeyrekte 1 milyar doları aştı.”

“Yıllardır net bir regülasyon istiyorduk”

Açıklamalarının devamında bir diğer önemli konunun şeffaflıkla çalışmak olduğunu belirten Garlinghause, bir XRP yatırımcısı olarak iletişime ve şeffaflığa inandığını söyledi. Ek olarak, Üç Aylık Piyasa Raporunda düzenli bilgi paylaştıklarını kaydetti.

Ripple CEO’su uzun yıllar boyunca regülasyonlarda netlik talep ettiklerini söyleyerek, her zaman ayrıntılı bir şekilde ön planda konuştuklarını açıkladı.

“Bu krize hazırlanıyorduk”

“Şirket olarak temkinli bir politika izliyoruz. Şu anda olan şey, küçük bir pazar dönüşü değil. Bu durumu önemli bir nakit bilançosu tutarak hazırladık. Bu yüzden hala en büyük yetenekleri işe alma gücüne sahibiz. İşe almak istediğimiz kişilerin yüzde 50’si, ABD dışındaki işlerimiz için işe almayı düşündüğümüz kişilerdir.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu