ManşetRöportajVideo
Trend

Blockchain.com Kurucusu Nicolas Cary İle Röportajımız!

Sponsorlu İçerik

Geçtiğimiz haftaya İstanbul’da gerçekleşen Blockchain etkinliği damga vurdu. Blockchain Economy 2020‘nin bir çok tanınan bilinen misafirleri vardı. Blockchain.com Kurucularından Nicolas Cary’de onlardan biri.

Ülkemizde bu tarz etkinliklerin var olması, Türk yatırımcı ve Kripto Severler için oldukça önem taşıyor. Bir çok teknolojiyi kaçırmış yada geç kalmış olmasına rağmen Blockchain ve Kripto Para Konusunda oldukça iyi seviyede olan Türkiye, yurt dışındaki bir çok sermayedarın ilgisini çekiyor. Blockchain.com‘da onlardan. Blockchain Economy 2020‘den ayrı olarak kendi isimleri ile Gerçekleştirdikleri İstanbul etkinliğinde, beraberken piyasaya dair bir röportaj gerçekleştirmek istedik. Bizi kırmadılar. Sempatik ve mütevazi tavırlarıyla dikkat çeken ve bizi samimiyet ile karşılayan Nicolas‘a, bu röportajı gerçekleştirmede aracı olan Kripto Emre‘ye teşekkür ediyoruz. Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu