Altcoin Haberleri

SHIB boğaları, Shiba Inu fiyatlarını arttırdı

Sponsorlu İçerik

SHIB‘in fiyatları yüzde 20 oranında arttı. Piyasadaki değişim ise yatırımcıların ilgilisini çekiyor. Bu değişimin sebebi SHIB token yakımları olabilir mi?

Shiba Inu fiyatları yüzde 20 oranında artarken SHIB serveti bir değişikliğe tanık oluyor. Fiyatlar 3 gün boyunca yüzde 30’luk bir artışın ardından dengeyi korudu. Yükseliş, 0.0000320 dolarlık artışı tetikledi. Piyasa düzenindeki değişim yatırımcıların dikkatini çekiyor. Memecoin olarak adlandırılan Shiba Inu, önceki piyasa rekorlarını kırmaya hazırlanıyor. En iyi senaryo, orijinal fiyatların yüzde 40 oranında artması yönünde.

FXS, fiyatlardaki artışın mevcut piyasayı değiştireceğini bildirdi. 0.0000253 doların altında olan fiyatlar 4 saatlik mum etkisi, fiyatları düşüşe zorlayabilir. Bu durumda ise fiyatların destek seviyesine geri dönmesini sağlayabilir.

Raporlar, fiyatların 10 Ocak tarihinden başlayarak yüzde 30 arttığını gösteriyor. Fiyatlardaki artış günlük talep alanı yarattı ve mevcut senaryo, fiyatın artacağı yönünde. Talep bölgesinden kaynaklanan harcamalarda fiyatların hızlı bir şekilde artış göstermesi muhtemel. Piyasa trendlerindeki aşırı değişimler yatırımcıları önemli ölçüde etkileyerek kripto para piyasasının yüksek oynaklığına ve ani düşüşlerine karşı temkinli olmaya zorlayacak.

CoinMarketCap verilerine göre, haberin yazıldığı sırada SHIB 0.00003102 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatte ise yüzde 85 düşüş yaşadı.

Shiba Inu ticaretinin son zamanlarda büyük ölçüde arttığı kaydedildi. Yukarı yönlü grafik ilk olarak 10 Ocak tarihinde başladı ve 3 gün sürdü. Bununla birlikte, gelecekteki eğilimlerle ilgili öngörüler devam ediyor. Kripto para birimi fiyatlardaki artışı sürdürme yeteneği, onun tutuşunu belirleyecek. Çeşitli uzmanlar, değer artışına rağmen kriptoya paraya uzun vadeli yatırımlar yapmamaları konusunda yatırımcıları uyarıyor. Bunun başlıca sebebi olarak piyasanın tutarsız fiyatları ve yüksek oynaklığı gösteriliyor.

SHIB hakkındaki uzman görüşleri bölündü

Shiba Inu‘ya ek olarak, Dogecoin ve Ethereum gibi diğer kripto para birimleri çeşitli piyasa sürücülerinin ardından kısa bir süre içinde fiyatlarda artışa tanık oldu. İş insanları söz konusu tokenler hakkında tweetler attı. Shiba Inu, önümüzdeki zamanlarda Dogecoin için sıkı bir rekabet yaşayacak gibi görünüyor. Bazı uzmanlar, şu anda piyasadaki zorluklara rağmen fiyatların artmaya devam edeceğini düşünüyor. Uzmanlar bir diğer görüş olarak, eğlence ve sosyal medya trendlerine dayalı olarak piyasaya çıktığı için Shiba Inu’ya yatırım yapmaktan kaçınıldığını vurguluyor.

Son 24 saatte 21.1 milyon SHIB yakımı gerçekleşti

SHIB tokenlerinin yakıldığını bildiren son tweetlere göre, son 24 saatte harcama yapılmayan cüzdana 21 milyondan fazla SHIB gönderildi. Shiba Inu topluluğu yakma işlemleri hakkında veri sunan ve bunları doğrulamak için etherscan bağlantısına sahip yeni bir web sitesi başlattıklarını da duyurdu.

WhaleStats blockchain takipçisi, Shiba Inu tokenlerini tutan kripto cüzdanları sayısının 1 milyon 140 bin 151 ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığının haberini paylaştı.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu