Altcoin Haberleri

Kripto balina hesabı 143 milyar SHIB token satın aldı

Sponsorlu İçerik

Yakın zamanda bir kripto balina hesabının 143 milyar Shiba Inu satın alarak cüzdanına eklediği kaydedildi. SHIB ise en büyük USD değeri tokeni oldu.

Ethereum, BNB Chain ve diğer ağlardaki 100 cüzdanı takip eden WhaleStates Twitter hesabı, yakın tarihte attığı bir tweet’te “BlueWhale0073” cüzdan sahibinin hesabına 143 milyar SHIB eklediğini bildirdi. Söz konusu satın alma işleminin balina hesabına 3 milyon 176 bin 282 dolara mal olduğu açıklandı. WhaleStates, attığı tweet’te şu ifadeleri kullandı:

“ETH balinası “BlueWhale0073″ az önce 143.334.055.785 $shib (3.176.282 USD) satın aldı.”

Aynı cüzdan sahibinin cuma günü 7 milyar SHIB satın aldığı bildirildi. Balina hesabının cüzdanında ağırlıklı olarak USDT, MATIC ve LINK’i elinde tuttuğu açıklandı. Kripto yatırımcısı hesabındaki tüm SHIB tokeni’ni sattığı veya bakiyesinde herhangi bir Shiba holdingi bulunmadığı için başka bir cüzdanına aktardığı öne sürüldü.

USDT’nin şu anda bu yatırımcının portföyünün yüzde 72.18’ine denk geldiğini MATIC’in yüzde 10.46 ve LINK’in yüzde 10.82’isini oluşturduğu kaydedildi.

LUNA balina hesaplar arasında çok popüler

Bonobo adındaki cüzdan hesabının yakın tarihte, 10 milyon dolar değerinde 110.000 Terra (LUNA) satın aldığı bildirildi. Cüzdanın 879.1 milyon değerindeki portföyünün yüzde 71,65’ini FTX tokenin oluşturduğu açıklandı.

En büyük 500 Ethereum balinası tarafından satın alınan ilk 10 varlık ölçeğinde, SHIB 7. sırada ve APE 5. sırada yer alırken, LUNA 4. sırada yer alıyor.

SHIB topluluğu Welly’de mülkiyet payı alacak

Shiba Inu‘nun fast food lokantası Welly, SHIB topluluğunun yüzde 15’lik hisseye sahip olacağını duyurdu. Topluluk, tüm faaliyetlerden elde edilen karın bir kısmına sahip olacağı açıklandı. Yatırımcıların token yakımlarına karar verme yetkisine sahip olacakları bildirildi.

Shiba Inu kripto para birimine sahip olan kişilerin, token’ı yönetebileceklerini söyledi.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu