Altcoin Haberleri

64 milyar SHIB yakımı gerçekleşti

Sponsorlu İçerik

2021 yılının Ekim ayından bu yana devam eden Shiba Inu (SHIB) yakımlarında, bugün 660 bin dolar değerinde 64 milyar token kullanılmayan cüzdanlara gönderilerek dolaşımdan çıkarıldı.

Çok büyük miktarda Shiba Inu token’ı bugün dolaşımdan çıkarılarak kullanılmayan cüzdanlara taşındı. 622 bin dolarlık 64 milyar adet SHIB token’ı yakıldı. Hatırlanacağı üzere kripto para 2021 yılının Ekim ayından bu yana Shiba Inu dahil olmak üzere birçok platform yakım işlemlerini gerçekleştiriyor. Yaklaşık bir yıldır devam eden yakım işlemlerinin en büyüklerini yapan tek platform Shib Burn Portal olarak biliniyor.

Platform, Shiba ekibinin kontrolü altında

2021 yılının Nisan ayında açılan bu platform 10 milyarlarca SHIB yakımına ön ayak oldu. Bu konuda yatırımcılara ve kullanıcılara yardımcı olarak yakımlar için ödüller dağıtıyor. Ancak bazı kullanıcılar, ödüllerin geç dağıtılmasından dolayı ve diğer yaşanan sorunlardan ötürü kullanıcılar platformu dolandırıcılık ve hırsızlık ile suçluyor. Bu eleştiri ve şikayetlerden sıkılan SHIB ekibi, platformun yönetimini elinde bulunduran Ryoshi Vision ile yollarını ayırma noktasına geldiği konuşuluyor.

Bazı kullanıcılar 500 trilyon Shiba Inu’daki yakımların çok fazla olmadığını ve yavaş şekilde ilerlediği konusunda eleştiriler getiriyor. Son yakımla birlikte ise SHIB yakım oranında %400’lük artış yaşandığı kaydedildi.

CoinMarketCap verilerine göre, SHIB haberin yazıldığı saate 0,000001032 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte ise yüzde 40 oranında düşüş yaşadı.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu