Altcoin HaberleriManşet

Altcoin’ler Bitcoin’e karşı ilerliyor

Sponsorlu İçerik

Altcoin‘lerin çoğunluğu son 24 saat içinde Bitcoin‘e karşı çift haneli yükselişler kaydediyor. Sonuç olarak, kripto para piyasasının başka bir altcoin sezonuna girip girmediği sorusunu gündeme getirdi.

Altcoin’ler yükseliyor

Altcoin’lerden bazıları etkileyici kazanımlar ile bugün yeşil renkte işlem görüyor. Ancak, ilk 100’deki hiçbir kripto para Dogecoin (DOGE)’den daha iyi performans gösteremedi.

%50’nin üzerindeki artış ile DOGE, Bitcoin’e karşı 0.0043 ve 46 SAT arasında işlem görüyor. Son 24 saatte 60 SAT’a kadar yükseliş kaydetti. Dogecoin toplam piyasa değeri açısından yaklaşık 495 milyon dolar ile 27. sıraya yükseldi.

Cardano (ADA) son zamanlarda oldukça iyi bir yükseliş kaydetti. Coinbase Custody gelecekte token staking destekleme kararını açıkladı. Ayrıca, ADA’nın fiyatı, “Shelly” yükseltmesinin çok beklenen sürümünden önce iyimserlik nedeniyle yükseliyor.

Sadece bir hafta önce, ADA 0.073 dolardan işlem görüyordu. Şu anda 0.13 dolar civarında seyrediyor. Yani dönemde ADA fiyatı %80 arttı. Ayrıca, kripto para sıralamasın da 6. sıraya yükseldi.

VeChain (VET) de son zamanlarda yükselişte. Şirket kısa süre önce ana ağının ikinci yıldönümünü kutladı. Ayrıca, 9 Temmuz-11 Temmuz tarihleri arasında Dünya Yapay Zeka Konferansı’na katılacağını duyurdu. Bugün %25’lik fiyat artışı ile VET 0.0188 dolardan işlem görüyor. Bu, Haziran sonundan bu yana değerini iki katına çıkardığı anlamına geliyor. Kripto para sıralamasında da 18. sıraya yükseldi.

Diğer kayda değer yükselen altcoin’ler arasında;

  • ICON %13
  • Elrond %12.86
  • Siacoin %13.96
  • XRP %7.56 oranında arttı.

Chainlink (LINK) yaklaşık %14 arttı ve bugün 6.23 dolara kadar tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti. Kripto para sıralamasında da 12. sırada yer alıyor.

Bitcoin fiyatı stabil seyrediyor

Altcoin piyasası değerini arttırırken, Bitcoin‘in fiyatı stabil seyrediyor. Birincil kripto para birimi Haziran ayının sonundan bu yana 8.850 dolar ile 9.300 dolar arasında işlem görüyor.

Şu anda 9.300 dolar seviyesi, BTC’nin yukarı doğru ilerlemesindeki en önemli engel olmaya devam ediyor. Eğer kırılırsa, Bitcoin 9.500 dolar ve 9.800 dolar direnç seviyelerini geçebilir. Aksine, 9.000 dolar psikolojik hayati bir destek hattı olarak hizmet ediyor.

Bitcoin haberimizin yayına girdiği sırada 9.270 dolardan işlem görüyordu. Piyasa hakimiyeti de %62.8 seviyesine geriledi.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu