Altcoin Haberleri

Binance, 2 milyon BNB’yi dolaşımdan kaldırdı

Sponsorlu İçerik

Geçen yıl token yakma mekanizmasını değiştirerek “BNB otomatik yakım” sistemine geçen kripto para borsası Binance, 575 milyon dolar değerinde 2 milyon BNB’yi dolaşımdan kaldırarak kullanılmayan cüzdanlara gönderdi.

Kripto borsası Binance, yakımlarına devam ederken, en son yaptığı yakımla 575 milyon dolarlık 2 milyon 65 bin adet BNB’yi kullanılmayan cüzdanlara yolladı. Dolaşımdan sonsuza kadar kaldırılan varlıklar için borsadan yapılan açıklamada coin’lerin 4 bin 800 adedini “Pioneer Burn Program” aracılığıyla yakıldığı kaydedildi. Binance’in her çeyrekte gerçekleştirdiği yakım işlemleri, BNB’nin toplam arzı 100 milyon oluncaya kadar devam edecek.

Yapılan bu son işlemle beraber Binance’in toplamda 21. yakım operasyonu gerçekleşmiş oldu. Otomatik yakım mekanizması anlamında ise işlem 3.kez yapıldı. Hatırlanacağı üzere borsa “BNB otomatik yakım” sistemini Aralık ayında açıklamıştı.

CoinMarketCap verilerine göre, haberin yazıldığı saatte BNB 262.17 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte ise yüzde 3,59 oranında düşüşleri. 2021 yılındaki boğa piyasasının en çok kazandıran coin’leri arasında olan BNB, 2021’in Mayıs ayında 685 doları görmüştü.

BNB Chain’deki hata hard fork ile düzeltildi

2 milyon BNB token’ın kaybedildiği hack saldırısının ardından yeni güvenlik duvarını faaliyete sokmak için BNB hard fork’u başarılı bir şekilde tamamladı.

BNB Chain, Moran isimli bir altyapının güçlendirilmesi amacıyla yapılan hard fork güncellemesi dün gerçekleştirildi. Ağın yazılımında büyük bir değişiklik yapmak için yapılan güncelleme de 22.107.423 sayılı blokta gerçekleşti. Yapılan bu hard fork güncellemesiyle beraber, geçtiğimiz haftaki 580 milyon dolarlık hack saldırısında 100 milyon dolarlık BNB’nin çalınmasına sebep olan çapraz zincir köprüsündeki hata düzeltildi. Bu bilgileri haberimizde vermiştik.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu