Altcoin Haberleri

Binance’in likidite takas platformuna DOGE ve SHIB eklendi

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, likidite takas platformu olan “Binance Liquid Swap”a dört yeni likidite havuzu eklediğini duyurdu.

Popüler kripto borsası Binance, bugün resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, Binance Liquid Swap’ın dört yeni likidite havuzu açtığını kaydetti. Bunlar sırasıyla şöyle; DOGE/BUSD, SHIB/BUSD, LINK/BUSD ve LTC/BUSD.

Akıllı sözleşmelere dayalı likidite havuzları, kullanıcıların değiş tokuş edebileceği iki kripto para birimini ifade ediyor. Kullanıcılar, likidite sağlayıcıları olarak hareket etmek ve ödüller kazanabilmek için bu tür havuzlara kripto varlıklarını yatırabilirler, Merkezi borsalara kıyasla genellikle düşük işlem ücretleri ödedikleri için yatırımcılar söz konusu likidite havuzlarına ilgi duyuyorlar.

Binance likidite havuzlarını genişletti

Kripto para devi, otomatik piyasa yapıcı (AMM) likidite takas platformunu Ekim 2020’de merkezi borsanın üzerine başlatmıştı. Hareket, merkezi olmayan borsa Uniswap’ın hızlı yükselişiyle tetiklendi. Binance, ticaret ücretlerinin bir kısmını kazanmanın yanı sıra, yerel token olan BNB’de likidite sağlayıcılarına ödüller de sunuyor. Başlangıçta USDT/BUSD, USDT/DAI, BUSD/DAI mevcut tek işlem çiftleri olarak yer alırken, Binance artık Bitcoin, stablecoin ve altcoin çiftleri ile çok çeşitli likidite havuzları sunuyor. Risk alan kullanıcılar, Binance’in “İnovasyon Havuzları” kategorisindeki gizli seçeneklerle giderlerse potansiyel olarak çift haneli APY’ler kazanma şansına sahip oluyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Binance, 2021’in başlarında meme kripto para biriminin popülaritesinin hızla artmasının ardından DOGE/USDT ve DOGE/BTC likidite havuzlarını açtı. Haziran 2021’de borsa, SHIB kripto para birimiyle bir USDT likidite havuzu da sundu.          

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

 


  



Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu