Bitcoin HaberleriSon Dakika

Zhao: Peter Schiff, Bitcoin’i Teşvik Etmeye Yardımcı Oluyor

Sponsorlu İçerik

Binance CEO‘su Changpeng Zhao, Peter Schiff‘in Bitcoin‘i tanıtmak için harika bir iş yaptığını düşündüğünü tweetledi. Peter Schiff, pın kodunu karıştırdıktan sonra Bitcoin cüzdanına erişimini kaybettiğini açıklamıştı.

Peter Schiff, özellikle Bitcoin gibi iyi bilinen kripto paraların eleştirmenidir. Geçen hafta başında, birisinin kendisine hediye ettiği Bitcoin’lere erişimini kaybettiğini tweetledi ve bu sayede Bitcoin’i bir kez daha eleştirme fırsatını elde etti.

Binance CEO’su Changpeng Zhao:

“Peter’ın Bitcoin’i tanıtmak için harika işler yaptığını düşünüyorum. Muhtemelen mantıksız akıl yürütmesi göz önüne alındığında, çoğu insan söylediklerinin tam tersini yapacağının farkında değil. Bu tip olumsuz seslerden daha fazlasına ihtiyacımız var.”

“Belki de Satoshi’dir.”

Binance CEO’su Changpeng Zhao, tweet hakkındaki yorumlardan birine “belki de Satoshi” diyerek şaka yaparak cevap verdi. Peter Schiff, kripto para topluluğuyla ilgili olumsuz yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Daha önce, Ethereum‘un kurucusu Vitalik Buterin, Peter’ı desteklemek için tweetledi ve güvenliği daha iyi hale getirmek için daha iyi cüzdan teknolojisi yaratabileceğimizi ve yapmamız gerektiğini söyledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu