Bitcoin HaberleriManşet

BTC stok-akış modeline göre 520.000 dolar olacak! Ne zaman?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin stok-akış modelindeki (S2F) son güncellenmeye göre 520.000 doları aşacak, ancak bunun için biraz zamana ihtiyaç var.

Popüler analist PlanB’nin dolaşımdaki BTC miktarını üretim miktarına bölerek ne kadar değerleneceğini gösteren popüler S2F modeli aşırı yükseliş olacağını gösteriyor.

“Bundan sonraki sekiz yıl içinde beşinci halving gerçekleştikten sonra, orijinal S2F modeli Bitcoin’in piyasa değerinin dünyadaki tüm varlıkların değerinden daha yüksek olacağını öngörüyor; hisse senetleri, gayrimenkul, fiat para, altın, vb.”

Kripto para borsası SAFEX‘te editör olan Crypt∞li, Bitcoin‘in önümüzdeki yirmi yılda yaklaşık 520.000 dolara yavaş ve istikrarlı bir yürüyüş yapacağını gösteren yeni modelin, madenci karlılığı ve genel elektrik kullanımı hakkında daha gerçekçi beklentiler getirdiğini söylüyor.

“S2F modeli temel olarak bir döngüden diğer döngüye 10 kat fiyat artışını gösteriyor. Madencilerin sabit bir karlılığı varsayarsa (fiyat ve madencinin benimsenme dengesi), o zaman madencilik çabası dört yılda bir beş katına çıkmalı; on kat fiyat artışı ve blok ödülünün yarıya indirilmesi beş kat artışla sonuçlanır.”

Bu sorunları ele almak için, ayarlanan S2F modeli Bitcoin için önemli ölçüde daha yavaş bir büyüme hızı öngörüyor. Buna karşılık, PlanB’nin modeli Bitcoin‘in 2028 yılına kadar 1 milyon dolara çıkacağını tahmin ediyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu