Bitcoin HaberleriManşet

Civic CEO’su: Bitcoin’in kısa vadede hedefi 15.000 dolar

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, geçen hafta önemli fiyat noktası olan 15.000 doları kaybettiğinden beri bu seviyenin altında konsolidasyon görüyor. BTC, haftalık mumunu önemli bir desteğin üzerine kapatarak, haberimizin hazırlandığı sırada 11.600 doların üzerinde işlem görüyordu.

Bazı analistler, BTC’nin 12.000 dolardan dönmesini, 10.000 dolara, belki daha düşük bir seviyeye geri döneceğinin muhtemel bir işareti olarak yorumladı.

Civic’in CEO’su Vinny Lingham, önde gelen kripto paranın yakında 15.000 dolarlık bir fiyatla ticaret yapma olasılığının yüksek olduğunu iddia etti.

”Bitcoin yakında 15.000 dolara ulaşabilir”

Kripto para şirketi Civic’in CEO’su Vinny Lingham’a göre, Bitcoin‘in yakında 15.000 dolara yükselme ihtimali yüksek. Bu yorumu, 10.000 doların nasıl “güçlü desteği temsil ettiğine” atıfta bulunarak yaptı:

“Bana öyle geliyor ki Bitcoin, 15.000 doların üzerine çıkmak için hazırlanıyor. Ancak daha sonra en azından birkaç hafta boyunca 14.000 dolar civarında bir geri çekilme ve ağır konsolidasyon evresine geçebilir. Daha fazla 12.000 doların altına tekrar düşeceğinden şüpheliyim ve 10.000 dolar şu anda güçlü desteği temsil ediyor.”

Kişisel olarak, 12.000 doları desteğe dönüştürürse Bitcoin’in makro ölçekte yükselişe geçeceğini düşündüğünü de sözlerine ekledi:

“Ayı piyasası, 12.000 doları kırıp tuttuğumuzda neredeyse bitiyor. Yani evet, yükselişe geçiyorum.”

Bu duygu, alandaki bazı analistlerin düşünceleriyle de aynı. Örneğin, Mart ayında BTC’nin V şeklindeki tersine dönüşünü doğru tahmin eden bir analist, 17.000 dolarlık bir yükselişin yakın olduğunu belirtmişti. Elbette bu 15.000 dolar değil, ancak Bitcoin’in daha yükseğe çıkacağına dair büyüyen bir inanış var.

Uzun vadeli yükseliş trendinin parçası

15.000 dolar veya 17.000 dolarlık yükselişin, temellerin bir araya gelmesiyle uzun vadeli bir yükselişin parçası olması bekleniyor.

Real Vision CEO’su Raoul Pal, geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in makro eğilimler nedeniyle bu piyasa döngüsünün 50 ile 100 katına çıkmasının muhtemel olduğunu söyledi.

Jerome Powell’ın yorumlarına yanıt veren Pal, Federal Rezerv’in deflasyondan başka bir şey istediğini belirtti. Yatırımcı, bunun zamanla sermayeyi Bitcoin’e ve altına rekor hızda yönlendirecek piyasa baskıları yaratacağını açıkladı.

Gemini’nin kurucu ortakları Winklevoss kardeşler, iyimserliklerini yinelediler. Ayrıca, makro faktörlerin önümüzdeki yıllarda büyük miktarda sermayeyi Bitcoin’e çekmesinin muhtemel olduğunu da belirttiler.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu