Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

İçinde En Az 1 Bitcoin Olan Adres Sayısı Arttı

Sponsorlu İçerik

Kripto para topluluğu Bitcoin sektöründe önemli bir büyüme olacağını umarken, şimdi bu artışın değişmez bir doğrulaması var. Zincir üzeri pazar istihbarat şirketi Glassnode‘den edinilen bilgilere göre, en az 1 Bitcoin‘e sahip adres sayısı son 1 yılda önemli ölçüde arttı.

2019’da şu anda bu kategoriye giren adres sayısı 707.000‘dir. Bu yıl 14 Ocak‘a kadar bu rakam %11 artışla 784.000‘e yükseldi.

Bitcoin sahiplerinin sayısındaki artış veya tutulan Bitcoin miktarı, daha fazla insanın Bitcoin’i bir değer deposu olarak gördüğü anlamına gelebilir. Zaman geçtikçe, Bitcoin’in faydası da büyüyor ve her zamankinden çok daha fazla kullanım alanı ortaya çıkıyor. Dolayısıyla, bir değer deposu olarak Bitcoin’in gerçek kalitesi hakkında tartışmalar olsa bile, rakamlar benimsenmesinin arttığını gösteriyor.

ABD ve İran arasındaki son gerilimler bunu çok daha fazla aydınlattı. İnsanlar olası belirsizlikten korumak için hem altın hem de Bitcoin almaya başladı ve fiyatları tırmanmaya başladı. ABD Başkanı Donald Trumpateşkes” ilan ettiğinde fiyatlar da düştü. Artık pek çok kişinin Bitcoin’i güvenilir bir değer deposu olarak gördüğüne şüphe yok.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu