Bitcoin HaberleriManşet

Kraken, Bitcoin için kritik seviyeleri açıkladı!

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Kraken‘in araştırma kolu olan Kraken Intelligence, Bitcoin fiyatının belirli bir zaman diliminden bahsetmeden 6.200 dolara düşebileceği sonucuna vardı. Bununla birlikte, boğalar çok önemli bir direnç seviyesini parçalamayı başarırsa, ters yönde önemli bir dalgalanma olabilir.

Kraken Intelligence tarafından yayınlanan grafik, önde gelen kripto para biriminin şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 20.000 dolara kadar uzanan büyük bir flama deseninde sıkıştığını gösteriyor.

Kraken analistleri, Bitcoin‘in 2017 yılının Aralık ayından beri çok yıllık flama formasyonundan yukarı doğru bir çıkışın eşiğinde olduğunu, ancak Mart ayının sonundan beri flamanın direnci test ettiğini belirttiler. Ancak, BTC fiyatı flamayı kırmayı başarabilirse yeni bir boğa piyasasına başlayabilir. Kraken Intelligence araştırmacılarına göre, Bitcoin 10.000 dolar seviyesinin üzerinde belirleyici bir kırılma ile üst trend çizgisinin üzerinde yükselemezse, flamanın 6.200 dolarlık çok yıllı desteğine geri dönmesi muhtemel.

Bitcoin fiyatının keskin bir şekilde yukarı veya aşağı hareket etmesine bakılmaksızın, Kraken Intelligence yaz aylarının ilk zamanlarında yatırımcıları mutlu etmesini bekliyor. Tarihsel olarak, Haziran, Bitcoin fiyatı için üçüncü en değişken ay olma eğiliminde. Ortalama getirisi yüzde 14 seviyesinde.

Bitcoin‘in mevcut teknik kurulumunun önemi göz önüne alındığında, bu Haziran ayında da çalkantılı olacağına inanmak için iyi bir neden var.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu