Bitcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Kraken’den BTC Ve ETH Anketi! Beklenen Fiyatlar Belirlendi

Sponsorlu İçerik

Kraken‘in araştırma kolu Kraken Intelligence, 2020 Bitcoin ve Ethereum fiyat beklentisi hakkında 400 kişi ve kurumdan oluşan katılımcılarla bir anket düzenledi. Katılımcılar, bireysel trader’lar, kurumlar, yatırımcılar, ödeme firmaları, kripto borsaları ve madenciler dahil olmak üzere geniş kapsamlıydı.

Ankete katılanlardan 2020 yılında Bitcoin için fiyat hedeflerini vermeleri istendi. Bazı kötümser katılımcılar fiyatın sıfıra ineceğini düşünürken, daha iyimser olanlar 100.000 $’a kadar olan tahminlerini paylaştı.

Bitcoin fiyat hedeflerinin ortalama değerlemesi 22.866 $ olarak belirlendi. Katılımcıların çoğunluğu bu yıl beklenen fiyat olarak 20.000 $ seviyesini belirtti.

Bu fiyatlar, Aralık 2017’de Bitcoin‘in 20.000 $ seviyesine ulaştığı zamana kadar kaydedilen en yüksek fiyat aralığında. Bitcoin şu anda 6.200 $ civarında işlem görüyor, 22.866 $ ortalama fiyat hedefine ulaşmak için 3.7 katına çıkması gerekiyor.

Ethereum Fiyat Beklentisi

Ankete katılanlar Ethereum için benzer bir yükseliş eğilimi gösterdiler ve fiyat hedefleri ortalama 810 $. Yine, kötümser katılımcılar Ethereum değerinin sıfıra düşmesini beklerken, bazıları fiyatın yıl içinde 10.000 $’a ulaşmasını bekliyorlar. Ethereum için ortalama fiyat hedefi 500 $, en çok atıf yapılan 300 $’lık makul bir fiyat hedefi idi.

Ethereum şu anda 130 $ civarında işlem görüyor, ortalama hedefe ulaşması için 6 katın üzerinde yükselmesi gerekiyor.

Kraken kripto para topluluğu, dijital varlıkların yıl boyunca performansı konusunda son derece olumlu görünüyor.

Ayrıca, çalışmada önemli bir oran, genellikle herhangi bir ticari karar vermeden önce teknik analiz yaptıklarını ve temelleri dikkate aldıklarını belirtiyor. Bu nedenle, Bitcoin ve Ethereum‘un bu hedeflere ulaşması şaşırtıcı olmaz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu