Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriManşet
Trend

Kripto Para Piyasası Yönünü Hangi Tarafa Çevirecek?

Sponsorlu İçerik

Teknik göstergeler, kripto para piyasasında büyük hamlenin yaklaştığını gösteriyor. Birkaç haftalık konsolidasyon sürecinden sonra, akıllara yukarı veya aşağı mı sorusu geliyor.

Bitcoin fiyatı, son günlerde durgun bir hal aldı ve aynı yörünge üzerinde hareketlerine devam ediyor. Tüm hafta boyunca süren durgunluk, kripto paranın Perşembe günü %6 düşmesiyle sonuçlandı. Bitcoin’in şu anda 3 haftalık yan kanalın alt bölgesinde işlem yaptığı 7.250$ ‘a kadar çok yavaş hareketler oluyor.

MR Bollinger‘ın belirttiği gibi, büyük bir hareket yaklaşıyor, ve çoğu kripto para çizelgelerinde görülen büyük sıkışıklığa dikkat çekiyor.

 MR Bollinger:

“Çoğu kripto para birimi Bollinger Band Squeeze seviyelerinde veya yakınında. Dikkat etmenin zamanı geldi.”

Hakimiyet açısından Bitcoin, Tradingview.com‘a göre %68 düştü. Altcoinler tamamen düz olduğundan pazar payı bakımından neyin arttığını görmek zor. Ayrıca, korku ve açgözlülük endeksi de düşüşte. 6 aylık düşüş eğilimi kırılmadı, bu yüzden Bitcoin tekrardan 6.000$ fiyat aralığına geri çekilebilir.

Toplam kripto para piyasası hala 200 Milyar Dolar’ın altında seyrediyor ve geçen haftadan bu zamana kadar %4 düştü.

Çoğu kripto para için hacimler ve oynaklık azalıyor. Şu an 145$ civarında işlem yapan ETH, bu yılki Ocak ayı fiyatlarına geri döndüğü için tüm kazanımlarını sildi. Çoğu altcoin dünkü seviyelerinden işlem görüyor.  Sadece birkaç koin; Tron %5 ve BTT %14 yükseldi.  Zcash ve BAT da yeşil renkte.

VeChain, cüzdan hack haberlerinin ardından şu an %10 oranında düşüş gösteriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu