Blockchain HaberleriManşet

UFC, fan katılımını artırmak için Chiliz ile ortaklık kurdu

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en büyük karma dövüş sanatları organizasyonu olan Ultimate Fighting Championship (UFC), fan katılımını artırmak için Chiliz ile ortaklık kurdu.

UFC, ortaklığın 318 milyondan fazla küresel hayranının UFC etkinlik biletlerine satış öncesi erişim de dahil olmak üzere özel tekliflere ve ödüllere erişmesine izin vereceğini söyledi.

Chiliz CEO’su Alexandre Dreyfus:

“UFC’nin küresel hayran kitlesine katılma ve onlardan para kazanma girişimleri üzerinde birlikte çalışacağız ve bazı savaşçıların tokenizasyonunu da araştıracağız.”

Tekliflerin detaylarının önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. UFC küresel ortaklıklarından sorumlu başkan yardımcısı Nicholas Smith;

“UFC sürekli olarak fan deneyimini geliştirmeye çalışıyor ve bu hedefe ulaşmak için yenilikçi ve benzersiz yollarla sunan Chiliz ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Chiliz, önemli spor kulüpleriyle ortaklık kurdu. Bu yılın başlarında, Lionel Messi liderliğindeki futbol kulübü FC Barcelona ve Cristiano Ronaldo liderliğindeki futbol kulübü Juventus ile işbirliği yaptı.

2018 yılında kurulan Chiliz, Binance dahil olmak üzere yatırımcılardan ICO’da 60 milyon doların üzerinde para topladı. Chiliz, fan tokenlerini satarak CHZ‘de gelir elde ediyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu