Nedir? Nasıl? Neden?

FTX V2 geçişi, 21 Kasım’dan itibaren kullanılmaya başlanacak

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası FTX, Kasım ayından itibaren yeni gelişmiş emir eşleştirme motoru olan “Versiyon 2″ye geçeceğini duyurdu. Bu yeni geliştirme ile birlikte emir gecikmelerini %50 oranında azaltılacağı vurgulandı.

Son yıllarda yaptığı reklam kampanyaları ile büyük ilgi çeken kripto borsası FTX, yeni teknik geliştirmelerin olduğunu olduğu “Versiyon 2″yi 21 Kasım’dan itibaren kullanıcılarına sunmayı planlıyor. FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni emir eşleştiricisini başlatıyoruz. Gecikmenin azalacağı ve birçok yeni özelliğin olacağı bu geliştirmeler, tüm yılın çalışmasının bir sonucu olacak” ifadelerini kullandı.

Söz konusu değişikliklerin ve geliştirmelerin müşterilerden gelen şikayetler ve öneriler sonucu yapıldığını belirten Bankman-Fried, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Bu geliştirmeler çalıştırılmaya başladığında işlem hacmi iki katına çıkacak, emir gecikmesi ise en az %50 azalacaktır”

Kripto borsalarının ve trade platformlarının eşleştirme motorlarını alım ve satım emirlerini bir araya getirmek için kullanılıyor. Bu motorlar, borsalardaki alım ve satım işlemlerini daha kolay hale getiriyor. FTX’in eşleştirme motorları uzun süredir kullanıcılar tarafından şikayet ediliyordu. Gecikmenin devam etmesi ise kullanıcıların işlemlerini zararlarla kapatmasına yol açabiliyor.

Geçen ay duraksama yaşanmıştı

FTX borsasında geçen ay yaşanan duraksama problemi için CEO Bankman-Fried, arayüz bağlantılı problemleri işaret etmişti. Problem nedeniyle birçok kullanıcı FTX’in sitesine girememişti. Söz konusu sorun ABD enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra borsa da en yoğun zamanlarını yaşamıştı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu