Altcoin Haberleri

Robinhood, SHIB ve SOL dahil 4 altcoin’i listeleyecek

Sponsorlu İçerik

Mobil kripto para borsası Robinhood, Shiba Inu, Solana, Polygon ve Compound gibi altcoinleri listesine eklediğini duyurdu.

Robinhood, kripto listesine 4 büyük kripto para birimini eklediğini duyurdu. Borsa, 4 kripto paranın her biri için belirli sayfalar ekleyerek potansiyel yatırımcıların her bir token’i almak ve satmak için kaydolabileceklerini belirtti. Twitter’da kullanıcılar, token’ların henüz ticarete uygun olmadığına dair görüşlerde bulundu.

Robinhood bilindiği üzere, SHIB topluluğu ve müşterilerinin baskısıyla karşılaşmıştı. Tüm çabaların sonunda Shiba Inu‘ya (SHIB) uygulamasında yer verdi. Platform ek olarak Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Compound‘u (COMP) da listeledi.

Gerçek zamanlı borsa listelerini izleyen Crypto Exchange Listing Bot, bugün attığı bir tweet’te Shiba Inu’nun (SHIB) nihayet Robinhood uygulamasına eklendiğini duyurdu. Otomatik listeleme botunun, borsanın sunucularında SHIB’i tespit ettiğini ortaya çıkardı. Robinhood, blogunda yaptığı resmi duyuruda, müşterilerinden gelen artan talebin ardından dört tokeni listelediğini söyledi.

“Katı güvenlik çerçevesine sahibiz”

Robinhood Baş Aracılık Görevlisi Steve Quirk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Robinhood’u kriptoya yatırım yapmak için en iyi yer haline getirmek için çalışırken, müşterilerimiz için daha fazla seçenek eklemekten heyecan duyuyoruz. Önce güvenlik olan bir şirket olarak, varlıkları listeleme için değerlendirmemize yardımcı olacak katı bir çerçeveye sahibiz ve güvenli ve eğitici bir kripto platformu sağlamaya kararlıyız.”

Şimdilik para yatırma ve çekme işlemleri yapılmayacak

Şu anda yalnızca yeni listelenen kripto para birimlerinin alım satımı yapılabileceği  para yatırma ve çekme hizmetlerinin, güvenlik sorunları nedeniyle hemen kullanılamayacağı kaydedildi. Son zamanlarda Robinhood, müşterileri için yaklaşık 2 milyon kişinin bekleme listesinde olduğu kripto cüzdanlarını piyasaya sürdü. Uygulama sıfır aracılık ücreti alması koşuluyla hisse senedi ticaretine büyük miktarda perakende faiz getirmesiyle büyük ölçüde kredileniyor. Aynı zamanda geçen yıl görülen memecoin stok rallisinin merkezinde yer alarak halka arz edildi.

Robinhood ve Coinbase rekabeti

Coinbase ve Robinhood, memecoin’ler konusunda rekabet içinde. Hatırlanacağı üzere Robinhood, Elon Musk’ın desteği ile Dogecoin’i eklemişti. 2021 yılının Haziran ayında ise Coinbase Dogecoin’i ekleyerek birkaç ay sonra SHIB’i ekledi.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu