Sponsor

Lazzoni, NFT Summit İstanbul’un Sponsoru Oldu

Sponsorlu İçerik

Mobilya Sektörünün Dijital Dönüşümüne Liderlik Eden Lazzoni, NFT Summit İstanbul’daki Yerini Aldı.

Dijitalleşmeye verdiği önemi yeni NFT koleksiyonu olan Locus Trio ile taçlandırarak, özgün tasarımlarını NFT dünyasına taşıyan ve kendi sektöründe yeniliğe öncülük eden Lazzoni, Türkiye’nin ve bölgenin kapsamlı ilk ve en büyük etkinliği olan NFT Summit İstanbul’a sponsor oldu.

Türkiye’nin ve bölgenin kapsamlı ilk ve en büyük etkinliği NFT Summit İstanbul, 28 – 29 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Dünyanın her yerinden web3 ve blockchain alanında yüksek profilli uzmanlar, şirketler, girişimciler, sanatçılar, akademisyenler, öğrenciler, bu işin ekonomisine ilgi duyan tüm katılımcılar etkinlikte bir araya gelecek.

Cross-chain ve blockchain’den bağımsız olarak kurulan ilk NFT platformu NFTrade’in CEO’su Ori Levi, ConsenSys Software Üst Strateji Yöneticisi (Chief Strategy Officer) Simon Morris, Istanbul Blockchain Women Başkanı Ebru Güven, Kripto dünyasında müzik, sanat ve kültür topluluğu yaratmayı amaçlayan NFT koleksiyonu Chipstock69’ers kurucu ortağı da olan multidisipliner sanatçı Can Bonomo gibi isimler, etkinlikte konuşmacı olarak yer alacak. Ayrıca hem Türkiye’den hem de dünyanın farklı bölgelerinden NFT sanatçıların yer alacağı etkinlikte, görsel içeriklerin de üst düzeyde olması bekleniyor.

Lazzoni, NFT Summit İstanbul sponsorları arasında yerini aldı

65 yıllık tecrübesi ve çağı yakalayan Metaverse projeleriyle Türkiye’de ve dünyada mobilya sektörünün öncülüğünü üstlenen Lazzoni, NFT Summit İstanbul’a sponsor oldu. Yeni çıkarttığı NFT koleksiyonu olan Locus Trio’da yer alan özgün tasarımlarını NFT dünyasına taşıyan Lazzoni, Metaverse Space Planning projeleriyle, mobilya sektöründeki dijital dönüşüme liderlik ediyor.

Lazzoni’nin Metaverse çalışmalarından birisi olan ASSTAGE, etkili sanat akımlarını oluşturan unsurları bir araya getirirken ikinci projesi LAOCOON, Metaverse için özgün metaforlar sunuyor.

Lazzoni, NFT Summit İstanbul kapsamında düzenlenecek, özel olarak tasarlanmış sosyal VIP etkinliklerin de sponsoru oldu.  Lazzoni sponsorluğundaki VIP etkinlikler kapsamında katılımcılar, NFT Summit İstanbul çatısı altında düzenlenen tüm görüşme ve panel oturumlarına, özel performans etkinliklerine, NFT ve Web3 sergisine katılım sağlayabilecek ve akşam da özel bir partiye katılabilecekler.

Sorumluluk Reddi: Bu içerik sponsorlu içerik olup, En Kripto Haber önerisi veya tavsiyesi içermemektedir. Tanıtım amacı ile paylaşılmaktadır. Kullanıcıların bu siteye gerçekleştireceği ziyaretler kullanıcı sorumluluğundadır. Doğacak zarar veya zararlar En Kripto Haber sorumlu tutulamaz.

Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter  hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu