Ethereum Haberleri

Binance, Ethereum PoW madencilik havuzunu başlattı

Sponsorlu İçerik

Dünyanın hacim olarak en büyük kripto para borsası Binance, Proof-of-Work (PoW) temellerini koruyan ETHW madencilik havuzu başlattığını duyurdu.

Kripto borsası Binance, müşterilerinin artık orijinal iş kanıtı (PoW) temellerini koruyan Ethereum’un çatallı versiyonu olan ETHW için yeni başlatılan madencilik havuzlarına katılabileceklerini söyledi. Binance’in resmi hesaplarından yapılan açıklamaya göre, ETHW havuzuna katılanlardan 29 Ekim tarihine kadar ücret alınmayacak.

Bilindiği üzere iki hafta önce yıllardır merakla beklenen Ethereum Merge geçişi sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Ağdaki kripto madencilerine olan ihtiyacı ortadan kaldırarak PoS geçişi başarı ile sağlandı. Zorlu bir başlangıç ​​yapsa da, Ethereum’un hala PoW tarafından desteklenen yeni, çatallı bir versiyonu oluşturuldu. Kripto ticaretinde bir dev olan Binance müşterilerinden gelen destek, teorik olarak çatallı versiyonun sürdürülmesine yardımcı bir araç olarak görülüyor.

Binance, Yeni Zelanda’da yeni ofis açtı

Küresel anlamdaki ilerleyişini büyük bir kararlılıkla sürdüren Binance, Yeni Zelanda İş, Yenilik ve İstihdam Bakanlığı’na (MBIE) finansal hizmet sağlayıcısı olarak kaydolarak ülkede yerel bir ofis açtı.

Binance, MBIE’den 10 Eylül tarihinde aldığı onayla beraber ülkede NFT, spot alım satım ve stake etme gibi faaliyetleri kapsayacak. Binance’in internet sitesi ise Yeni Zelandalı müşterileri için düzenlendi. Binance CEO’su Changpeng Zhao konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Yeni Zelanda’yı biraz öncü olarak görüyoruz, bu nedenle, Kiwis ile çalışan yerel ekibimizle para biriminin, işlemlerin ve web’in geleceğini öngörmek için burada öğrenilecek çok şey olduğunu düşünüyorum.”

Yeni Zelanda Merkez Bankası geçen yıl Bitcoin, stablecoin’ler ve CBDC’ler gibi dijital varlıklar da dahil olmak üzere konular hakkında halka açık istişarelerde bulunacağını açıklamıştı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu