Ethereum Haberleri

F2Pool, Poolin, Antpool, ETHW madencilik havuzları başlattı

Sponsorlu İçerik

En büyük kripto para madencilik havuzlarından olan F2Pool, Poolin ve Antpool, EthereumPoW madenciliğini başlattığını duyurdu. Birkaç büyük madencilik havuzu da çatal token madenciliğini destekleyeceğini açıkladı.

Uzun yıllardır merakla beklenen Ethereum Merge geçişi dün sabah saatlerinde sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Bu bilgiyi haberimizde vermiştik. Ethereum’un PoS’a geçişi madenciler ve kripto topluluğu arasında büyük tartışmalara neden oldu. Ethereum fork’u ile PoW’u desteklemeye devam eden madencilere, madencilik havuzları da eklendi.

F2Pool, Poolin ve Antpool, madencilik havuzlarının kendi internet sitelerinde yaptıkları duyuruda, Ethereum Proof of Work (Ethereum PoW) madencilik havuzlarını başlattıklarını açıkladı. Birkaç büyük madencilik havuzu da fork token madenciliğini destekleyeceklerini açıklamıştı.

F2Pool tarafından dün yapılan açıklamada, ETH havuzunda kalan hash gücünün ETHW madencilik havuzuna yönlendirildiğini söylerken, Çin merkezli madencilik ekipman sağlayıcısı Bitmain’e bağlı Antpool, ETHW madencilik havuzunu başlattığını söyledi. Başka bir madencilik havuzu olan Poolin’de bu havuzları takip ederek madencilik havuzunu ETHW kullanımına açtı.

Çarşamba günü yayınlanan bir blog yazısında en az 23 madencilik havuzunun ETHW madenciliğini destekleyeceği kaydedildi. MiningPoolStats verilerine göre F2Pool’u hash oranı bakımından en büyük ETHW madencilik havuzlarından olan Woolypooly.com ve 2miners.com izliyor. BTC.com verilerine göre, geçtiğimiz yıl boyunca F2Pool blok payı ile ikinci en büyük Ethereum madencilik havuzu olurken, Poolin dokuzuncu sırada yer aldı.

ETHPoW (ETHW), 5 saatte yüzde 70 artış yaşadı

Ethereum Proof of Work çatalı, dün yaşanan Merge güncellemesi esnasında büyük bir ralliye imza attı. Sabah saatlerinde yüzde 70’lik bir artış kaydedilirken ETHPoW yükselişini devam ettiremedi.

Kripto varlığın 5 saatlik bir sürede 34 dolardan 60,6 dolara yükseldiği görülürken, ralli çılgınlığı oldukça kısa sürdü. Haberin detaylarına ulaşabilirsiniz.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu