Ethereum Haberleri

Binance’te ETH ve WETH işlemleri bazı ağlarda askıya alındı

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance, bugün resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda TSİ ile 05.00’da Ethereum (ETH) ve Wrapped Ether (WETH) yatırma-çekme işlemlerini askıya alacağını açıkladı.

Binance borsası, Ethereum Birleşmesine hazırlık yapmak ve zincir bölünmesi durumunda çatallanma token’ların tahsisini güvence altına almak adına, bugün TSİ ile 05.00’da bazı ağlarda ETH ve WETH yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacağını duyurdu.

Askıya alma durumunun Merge tamamlanana kadar devam edeceği bildirilirken, etkilenen ağlarda Ether ve Wrapped Ether işlemleri ağların kararlı olduğu tespit edildiğinde tekrar kullanıma açılacak.

Etkilenen token’lar ise şunlar:

  • ETH (Arbitrum) – Arbitrum ağında ETH
  • ETH (OP) – Optimism ağında ETH
  • WETH (RON) – Ronin Network’te WETH

Açıklamanın devamında ETH alım satımı cüzdanın askıya alması süresi boyunca etkilenmeyeceği vurgulanırken, söz konusu token’ların işlemlerinin bugünden itibaren askıya alınacağı yinelendi. Askıya alınma sırasında ise söz konusu ağlar kullanılarak yapılan yatırma ve çekme işlemleri hesaplara geçmeyecek ve zincir bölünmesi durumunda çatallanan token’lardan alma hakkı olmayacak.

Birleştirme tamamlandığında ve ağların kararlı olduğu tespit edildiğinde işlemlerin tekrar açılacağı ve kullanıcıları yeni bir duyuru ile bilgilendirecekleri kaydedildi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu