Ethereum Haberleri

CME Grup, “Merge” öncesi ETH vadeli işlemleri başlatacak

Sponsorlu İçerik

Dünyanın önde gelen türev borsası Chicago Mercantile Exchange (CME), düzenleyici incelemeye tabi olarak “Merge” öncesi 12 Eylül’de Ethereum vadeli işlemlerine ilişkin seçenekleri başlatmayı planlıyor.

Merakla beklenen Ethereum “Merge” yani Birleşme öncesinde türev kripto para borsası Chicago Mercantile Exchange (CME), Ether vadeli işlemlerine ilişkin seçenekleri başlatma planlarını açıklayan bildiri yayınladı.

CME Grup Küresel Hisse Senedi ve FX Ürünleri Başkanı Tim McCourt, yeni ETH vadeli işlemlerinin eklenmesiyle, bugüne kadar 1,8 milyondan fazla sözleşme ticareti yapan mevcut Eter vadeli işlemlerinde görülen büyümeyi ve likiditeyi artıracağını söyledi:

“Bu yeni opsiyon sözleşmelerinin lansmanı, bugüne kadar 1,8 milyondan fazla sözleşme ticareti yapan mevcut Ether vadeli işlemlerimizde gördüğümüz önemli büyüme ve derin likiditeye dayanıyor.”

McCourt, açıklamasına şu ifadeleri kullanarak devam etti:

“Önümüzdeki ay merakla beklenen Ethereum Merge’e yaklaşırken, piyasa katılımcılarının ether fiyat riskini yönetmek için CME Group’a yöneldiğini görmeye devam ediyoruz. Ether seçeneklerimiz, çok çeşitli müşterilere daha fazla esneklik ve piyasadaki hareketli olaylardan önce eter maruziyetlerini yönetmek için ek hassasiyet sunacak.

BTC ve ETH’yi içeren opsiyon sözleşmeleri genişletildi

15-16 Eylül tarihleri arasında yapılması planlanan Merge öncesinde CME GRUP, ETH vadeli işlem opsiyonlarını içerecek, Bitcoin opsiyonlarının yanı sıra mikro boyutlu Bitcoin ve Ether’i içeren mevcut opsiyon sözleşmeleri paketini genişletecek yeni sözleşmeler imzaladı.

Türev kripto borsası 2017 yılında BTC vadeli işlemlerini başlatmış ardından dört yıl sonra ETH vadeli işlemlerini başlatmıştı.

ETH “Merge” ana ağ kontrol listesi tamamlandı

Ethereum’un çekirdek geliştiricilerinden Tim Beiko, bugün erken saatlerde bir tweet’te Mainnet’in beacon zinciri ile birleşmeye hazır olduğunu doğruladı.

Her şey planlandığı gibi giderse, bir aydan daha kısa bir süre içinde Ethereum blok zinciri, iş kanıtından daha enerji verimli olan bir hisse kanıtı mekanizmasına yükseltilecek.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu