Ethereum Haberleri

ConsenSys CEO’sundan Ethereum “Merge” açıklaması

Sponsorlu İçerik

Ethereum kurucu ortağı ve ConsenSys CEO’su Joseph Lubin, yaptığı röportajda Ethereum “Merge” geçişini hakkında konuştu.

Bir dönem “Ethereum Bitcoin’i geçecek” yorumu ile tartışmaların odağında olan ConsenSys CEO’su Joseph Lubin, Bloomberg ile yaptığı bir röportajda merge geçişinin çok kolay olacağı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Lubin, PoS geçişinin oldukça etkileyici olduğunu savunarak, kullanıcılar için çok az kesinti olacağını düşündüğünü söyledi.

ConsenSys CEO’su Joseph Lubin, Birleştirme’nin “son derece etkili” olacağını ve son kullanıcı için çok az kesinti olacağını düşündüğünü söyledi. Kripto para dünyasında büyük ses getireceğini düşündüğü yeni güncelleme hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

“Merge güncellemesinin kripto para dünyasında çok büyük etkisi olacak. Son kullanıcıya hiçbir problemin yansımayacağını düşünüyorum. iPhone’unuz ya da dizüstü bilgisayarınız gece otomatik olarak nasıl güncelleniyorsa bu da öyle olacak. o kadar kolay ve sorunsuz olacağını düşünüyorum. Şu ana kadar geliştiriciler de herhangi bir sorun görmedi”

“Üçüncü en büyük olay…”

Kripto endüstrisinde bugüne kadar en büyük üç olayın yaşadığını belirten Lubin, bunlardan ilkinin Bitcoin’in doğuşu olduğunu, diğerinin Ethereum’un oluşturulması olduğunu söyledi. Üçüncü ve son gelişme ise PoS güncellemesiydi ona göre.

ConsenSys, kripto cüzdan MetaMask ve Ethereum altyapı platformu Infura’nın arkasındaki blockchain yazılım teknolojisi şirketi olarak faaliyet gösteriyor. Şirket, kısa süre önce StarkWare ile bu ürünlere ZK toplamaları getirmek için bir anlaşma imzaladı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu