Ethereum HaberleriManşet

ETH madencilerinin Nisan kazançları yeni bir rekora ulaştı

Sponsorlu İçerik

Ethereum madenciliği, üst üste dördüncü ay için tarihi bir karlılık rekorunu yeniledi ve madencilerin karını 1,59 milyar dolar seviyesine yükseltti. Geçen ay, madencilere 702 milyon dolar kazandıran komisyonlardan elde edilen gelirin payındaki düşüş nedeniyle dikkat çekiyor.

Mart ayında ücret ve komisyon geliri, Nisan ayında işlem maliyetlerinin 30 dolara yükselmesine rağmen toplam 1,38 milyar dolar karla 727,47 milyon dolar oldu.

Artan Nisan rakamları, ETH‘nin değerindeki yeni tarihsel kayıtların sonucu. Ortalama komisyon büyüklüğündeki bir artışın arka planına karşı, madencilere işlem yapmak için ücret seviyesindeki düşüşün nedeni, ikinci kademe çözümlerin uygulanmasının başarısıyla açıklanabilir. Bu hipotez, Ethereum blok zincirindeki sabit işlem sayısı ile desteklenir.

ETH madencilik sektörü önümüzdeki aylarda büyük değişiklikler görmesi bekleniyor. Geliştiriciler, Nisan ayı sonunda blok kapasitesini artırmayı başardılar. Gas limiti, Berlin hard forkundan sonra 12,5 milyon Gwei sınırını aştı. Şimdi 15 milyon Gwei’ye ulaştı, ancak 20 milyona çıkabilir.

Önümüzdeki çeyrekte, geliştiriciler, işlem ücretlerinin bir kısmını tüketecek başka bir Londra hardfork’u planladılar. Bu, enflasyonu azaltacak ve bu da eth kurunun büyümesini etkileyecektir.

Ethereum ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Ethereum Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu