Ethereum Haberleri

Ethereum gas ücretleri 2.50 dolara kadar geriledi

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), mevcut piyasa düşüşü sırasında güçlü bir düzeltmeyle karşı karşıya kaldı. Ethereum 2.000$ seviyesinde tutunmaya devam ederken, on-chain veriler yakın vadede olası bir fiyat artışına işaret ediyor.

On-chain veri sağlayıcısı Santiment, Ethereum gas ücretinin on ayın en düşük seviyesi olan 2.54 dolara düştüğünü açıkladı:

Ethereum’un ortalama ücretleri aşırı derecede düşük ve tüccarlara şu anda işlem başına sadece 2,54 dolara mal oluyor. Bu, Temmuz ayından bu yana en düşük $ETH maliyet seviyesi. Geçmiş verilere göre, ortalama işlem ücretleri 5 doların altına düştükten sonra $ETH fiyatları yükseliyor.

Ethereum akimüle oluyor

On-chain veriler, Ethereum’un son zamanlarda güçlü bir akimülasyon geçirdiğini gösteriyor. Cüzdanlarında 10 bin ila 100 bin arasında ETH tutan balinaların ellerindeki toplam sayı, Mart ayındaki 28.3 milyon ETH’den bugüne kadar 29.0 milyon ETH’ye yükseldi.

Bu, balinaların yaklaşık 1,4 milyar dolar değerinde 700 binden fazla ETH satın aldığı anlamına geliyor. Bu balina adresleri şu anda toplam ETH arzının yaklaşık dörtte birini elinde tutuyor.

Son bir buçuk ayda ise, 1 ila 10 ETH arasında tutan ETH balina adresleri 1,14 milyon adresten 1,19 milyon adrese yükseldi.

Analistler, son fiyat düşüşünden sonra kripto pazarında bir rahatlama rallisi olabileceğini öne sürüyorlar. Ethereum günlük kapanış bazında 2.000 doların üzerinde kalmayı başarırsa, ETH fiyatı 2.300 dolarlık etikete ulaşabilir.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu