Ethereum Haberleri

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin 25 trilyon SHIT sattı

Sponsorlu İçerik

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, cüzdanından “SHIT” adındaki 25 trilyon token’ı satarak, 33 bin dolarlık USDC aldı.

ETH kurucusu Vitalik Buterin’in iki ay önce cüzdanına gönderildiği belirtilen token’ların proje tanıtımı amacıyla yollandığı biliniyor. Kripto para endüstrisinde Buterin gibi ünlü isimlere proje tanıtımı için bu şekilde token’lar yollanıyor. Hatırlanacağı üzere Shiba Inu (SHIB) ekibi, projenin ilk zamanında Buterin’in cüzdanına 500 trilyon SHIB göndermişti. Buterin, zaman zaman yollanan bu gibi token’ları DeFi platformlarında satarak temizliyor. Dün böyle bir işlem gerçekleştiren Ethereum kurucusu, Uniswap’ta 25 trilyon SHIT sattı ve karşılığında 33.000 USDC aldı.

Buterin’in satış işlemiyle birlikte platformda çok az likiditeye sahip olan SHIT’in fiyatı da kısa süreliğine sert bir şekilde düşüş yaşadı.

410 trilyon SHIB yakmıştı

Vitalik Buterin 2021 yılının Mayıs ayında cüzdanına aktardığı 500 trilyon SHIB’in 410 trilyonunu 0xdead ile başlayan bir adrese göndererek yakım işlemini gerçekleştirmişti. Kalan token’ları ise hayır kurumuna bağışladığı kaydedildi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu