Ethereum Haberleri

Ethereum “Merge” geçişi sorunsuz olarak tamamlandı

Sponsorlu İçerik

Ethereum ağında yıllardır merakla beklenen Merge geçişi bugün başarılı bir şekilde tamamlandı. Ethereum kurucusu Vitalik Buterin, attığı bir tweet’te ağ yükseltmesinin problemsiz olarak tamamlandığını söyleyerek, “Bu güncellemeye katkı sağlayan herkes kendisiyle gurur duyabilir” dedi.

Merge geçişi ile madencilik sistemini bırakan ikinci en büyük kripto para birimi, Proof of Stake (PoS) sistemine geçiş yaptı. TSİ ile 9.30’da gerçekleşen Merge güncellemesinde herhangi bir sorun yaşanmadığı kaydedildi. Artık Ethereum elde etmek isteyen doğrulayıcılar madencilik yapamayacak ve Ethereum ihracı için harcanan enerjinin %99 oranında düşecek.

“Ethereum ekosistemi için çok büyük bir an bu…”

“Ethereum kurucularından Vitalik Buterin, Twitter hesabı üzerinden attığı tweet’te Hisse Kanıtı sistemine geçişi şu ifadeleri kullanarak kutladı:

“Ve sonunda tamamladık! Herkese mutlu merge’ler! Ethereum ekosistemi için çok büyük bir an bu… Merge’ün tamamlanmasına yardımcı olan herkes bugün kendileriyle gurur duymalı”

Ethereum Vakfı’nın ev sahipliğinde canlı yayınlanan Merge etkinliğinde konuşan Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, olayın önemini kabul etti, ancak çok daha fazlasının geleceğini söyledi:

“Bana göre, Birleşme sadece erken aşama Ethereum ile her zaman olmasını istediğimiz Ethereum arasındaki farkı temsil ediyor. Öyleyse, gidip bu ekosistemin diğer tüm parçalarını inşa edelim ve Ethereum’u olmasını istediğimiz şeye dönüştürelim.”

Ethereum geçişinin fiyatlarda büyük bir etkisinin olmaması dikkat çekti. CoinMarketCap verilerine göre, Haerin yazıldığı saatte Ethereum 1.603 dolar üzerinden işlem görüyor. Varlık son son 24 saatte %40 oranında düştü.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu