Ethereum Haberleri

ETHPoW (ETHW), 5 saatte yüzde 70 artış yaşadı

Sponsorlu İçerik

Ethereum madencileri tarafından desteklenen Ethereum Proof of Work çatalı, Merge güncellemesi esnasında büyük bir ralliye imza attı. Sabah saatlerinde yüzde 70’lik bir artış kaydedilirken ETHPoW yükselişini devam ettiremedi.

Kripto para endüstrisinde yıllardır merak edilen “Merge” geçişi hatasız bir şekilde bu sabah saatlerinde tamamlanırken, bir grup ETH madencisi tarafından desteklenen ETHPoW token’ında, Merge öncesinde ve sonrasında önemli bir artış yaşandı.

Kripto varlığın 5 saatlik bir sürede 34 dolardan 60,6 dolara yükseldiği görülürken, ralli çılgınlığı oldukça kısa sürdü. CoinMarketCap verilerine göre, ETHW haberin yazıldığı anda 32,87 dolar üzerinden işlem görüyor. Token, 8 Ağustos’ta 141 dolarla ATH yapmıştı. 13 Eylül tarihine gelindiğinde ise tüm zamanların en düşük seviyesi olan 26 dolara düşmüştü.

ETHW token’ı bilindiği üzere FTX, Gate.io, Bybit ve Poloniex gibi borsalar tarafından listeleniyor.

Dolaşım ve piyasa arzındaki belirsizlik devam ediyor

Token, 1 aydır işlem görmesine rağmen hala resmi olarak açılışı yapılmadı. Projenin arkasındaki ekibin önümüzdeki 24 saatlik sürede ana ağı başlatması bekleniyor. Token’ın şu anda piyasa değeri yada belirli dolaşımdaki arz sayısı kesin olarak belli değil.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu