Ethereum Haberleri

F2Pool, ETH madenciliğini sonlandıracağını duyurdu

Sponsorlu İçerik

Ethereum’un en büyük ikinci madencilik havuzu olan F2Pool, Birleşme’nin ardından ETH madenciliğini sona erdireceğini ve Ethereum Classic (ETC) madenciliğine sıfır komisyon ile başlanacağını duyurdu

İkinci en büyük Ethereum madencilik havuzu olarak kaydedilen F2Pool, bugün yaptığı açıklamada, birleşmeden sonraki, PoW’dan PoS’a geçişle ETC madenciliğini destekleyeceğini duyurdu. Ethereum Vakfı, Merge’ün 10-20 Eylül tarihleri arasında tamamlanacağını kaydederken, F2Pool, bu süreçte ETH madenciliğinin normal şekilde devam edeceğini bildirdi.

 F2Pool, süreçle ilgili herhangi bir sorunu önlemek için Birleştirme sonrasında madencilere ETH bakiyelerini ödeyeceklerini ekledi. Bu işlemi gerçekleştirmek için madencilerin, hesaplarına geçerli bir cüzdan adresi eklemeleri gerekiyor. Ek olarak madenciler, farklı madencilik hesapları için farklı adresler belirleyebilirler.

Sıfır komisyonlu ETC madenciliği

Madencilik havuzu ayrıca merge sonrasında Ethereum Classic (ETC), Ravencoin (RVN) ve Conflux (CFX) gibi kripto para birimlerini çıkarmak için şaşırtıcı bir hizmet sundu. 30 Eylül’e kadar ETC madenciliği için sıfır komisyon ücreti sunuldu.

Madenciler, Ethereum hard fork yerine ETC madenciliğine geçişi destekliyor. Bunun yansıması olarak Ethereum fiyat ve hash oranı artış yaşadı. Ethermine, BTC.com, Antpool dahil olmak üzere en iyi madencilik havuzları, Ethereum Classic’i (ETC) destekleyeceklerini açıkladı.

Ethereum Classic 50 dolara ulaşabilir mi?

Topluluğun ve madencilerin Ethereum Classic (ETC) desteği, ETC fiyatında güçlü bir ivme yarattı. ETC fiyatı son 2 ayda %200’ün üzerinde ralli yaparak 14 dolardan 45.51 dolara yükseldi. Fakat varlık şu anda boğa yükselişini askıya almış durumda. CoinMarketCap verilerine göre, Ethereum haberin yazıldığı saatte 1.508 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte ise %9,98 oranında düşüş yaşadı.

Merge’ün ardından varlığın 50 dolara ulaşması şu anki piyasa koşulları durumunda imkansıza yakın gibi görünüyor. Deflasyon mekanizması nedeniyle merge sonrası ETH fiyatının düşmesi bekleniyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu