Ethereum Haberleri

Google arama motoruna Ethereum “Merge” geri sayımı eklendi

Sponsorlu İçerik

Google Could geliştiricisi Sam Padilla, Google arama motoruna Ethereum “Merge” geri sayım saatinin eklendiğini ve yayında olduğunu duyurdu.

Merakla beklenen Ethereum “Merge” geçişinin gerçekleşmesine günler kala Google’dan yeni bir adım geldi. Google Could geliştiricisi Sam Padilla tarafından yapılan açıklamada, Google arama motoruna artık “merge” geri sayım saati eklendiği duyurdu. Padilla dün Twitter hesabından attığı tweet’te şu ifadeleri kullandı:

“Hey millet, eğlenceli küçük bir sürpriz ve takdir için Google’da “Merge”ü aratın. Herkes gelmekte olan şey için çok heyecanlı ve yıllardır bu işe girmekte olan çalışmayı takdir ediyor.”

“Merge” aramasını en çok yapan ülkeler listelendi”

Son dönemde ETH birleşmesi, büyük bir merakla beklenirken aynı zamanda araştırılmaya devam ediyor. Google verilerinde merge ile ilgilenen ülkeler için özel bir skala bile oluşturuldu. En çok arama yapan 5 ülke arasında Lüksemburg, St. Helena, Singapur, Kuzey Makedonya ve Litvanya yer alıyor. 7. sırada İsviçre bulunurken, Çin 17, ABD ise 18.sırada..

Ethereum birleşmesine karşı artan ilgiyle beraber Google ve Merge entegrasyonunun geliştirildiğini açıklayan Padilla, fikri başlattığını ve “arama ve laboratuvar ekibinin dahili olarak” arama özelliğini geliştirdiğini açıkladı.

İnternet sayfalarında dolaşan yeni görsel merge yeni bir bakış sağlayarak meme kültürü yeniden canlandırdı. Popüler olan resim karesinde birleşme tarihine kadar birbirine yaklaşan beyaz ve siyah renkli ayılar var. Merge sonrasında ise birleşerek pandaya dönüşüyorlar.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu