Ethereum Haberleri

Vitalik Buterin’in babasından “Merge” yorumu

Sponsorlu İçerik

Vitalik Buter’in babası Dmitry Buterin, Ethereum “Merge” geçişi hakkında yorum yapan son isim oldu. Baba Buterin, Merge geçişinin enerji kullanımı konusunda kripto alanı için büyük bir kilometre taşı olduğunu vurgulayarak, “Bugünlerde boşa harcanan enerjinin önemini daha iyi anlıyoruz” dedi.

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in kripto paralara ilgi duymasında büyük bir payı olan babası Dmitry Buterin, PoS geçişi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Enerji harcaması konusuna değinen Buterin, “Merge”ün büyük bir dönüm noktası olacağını söyledi.

“Merge, tüm sıkı çalışmaların bir sonucu”

ABD merkezli haber kuruluşu The Block’a konuşan Dmitry Buterin, Merge güncellemesinin sağlayacağı en önemli avantajın enerji tüketimi olduğunu açıkladı:

“İçinden geçtiğimiz bu dönem enerji harcamasının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Ukrayna’ya savaş açan Rusya’nın Avrupa’ya yaptığı şantajı görüyorsunuz. Bu yüzden Merge çok önemli. Ethereum için çalışan çok fazla akıllı, tutkulu insan var. Yılların çalışması sonucunda buraya gelindi. Araştırmalar, umutsuzluklar, çıkmaz sokaklar, üzüntüler ve sabırsızlıklar derken bugün buraya bu insanlar sayesinde geldik”

Çeçenya’da doğan Buterin, ailesiyle birlikte Kanada’ya göç etmeden önce Moskova’da yaşadı. Girişimci ve blockchain yatırımcısı. Hem o hem de Vitalik Buterin, Ukrayna’daki savaşa karşı çıktılar ve Ukrayna DAO’nun Ukrayna’yı desteklemek için para toplama çabalarını desteklediler.

Merge öncesi sahte hesaplara karşı uyarı

Merge geçişine az bir zaman kala dolandırıcılar bu durumu fırsat olarak görerek çalışmalarına devam ediyor. Twitter üzerinde Vitalik Buterin adını kullanan sahte hesapların sayısında büyük artış ve hesapların onaylı yani “mavi tikli” olması dikkat çekiyor.

Dolandırıcılar ele geçirdikleri onaylı hesaplar üzerinden de “sahte hediye Ethereum” kampanyaları duyurarak kullanıcıları virüslü bir bağlantıya yönlendiriyor. Onaylı hesap işaretini gören kullanıcılar, hesabın gerçek adına bakmadan tuzağa düşebiliyorlar.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu