Kripto Para Analizleri

Analiz: Bitcoin 22 bin dolar seviyesine yükseldi

Sponsorlu İçerik

Uzun süredir 20.000 dolar ile 19.000 dolar seviyelerinde seyreden amiral kripto para birimi Bitcoin bugün 22.000 doları görerek yükselişe geçti. Bu yükselişle eskiye nazaran piyasa yeşillendi.

Kripto para piyasası toparlanmaya devam ediyor. Son birkaç gün içinde, şu anda 1 trilyon doların üzerinde olan kapitalizasyonunda toplam 150 milyar dolar kazandı. CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin haberin yazıldığı saatte 22,252 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte ise %35’lik bir düşüş yaşadı.

İkinci en büyük kripto para birimi Ethereum ise geçtiğimiz günlerde fiyat performansı açısından haftada %22,6 ve geçen gün %5,5 artış ile mutlak lider oldu. Bu durum,160 milyon dolardan fazla açık pozisyonlarda olmak üzere 250 milyon doların üzerinde toplam tasfiyeye yol açtı. Haberin yazıldığı saatte ETH 1.475 dolar seviyelerinde, son 24 saatte ise %24 oranında düştü.

Kripto veri firması Coinglass verilerine göre, en büyük tasfiye emrinin popüler kripto borsası FTX’te gerçekleştiği ve bunun 2,83 milyon dolarlık bir kalıcı ETH sözleşmesi olduğunu ortaya koyuyor. ETH, son 4 saatteki toplam tasfiyeler açısından da lider durumda ve 65 bin değerindeki tasfiye ediliyor (toplamda yaklaşık 94 milyon dolar). Toplamda, tasfiye edilen pozisyonların %64’ü en önde gelen borsalarda açıktı ve en büyük tasfiye hacmi OKX’teydi.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu